Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. augusta 2018, 23:03
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Finálna časť Sharknada prinesie vybuchujúcich žralokov či jazdu na Noemovej arche

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pripravte sa na vlnu šialenej zábavy plnej žralokov.

Bláznivá séria Sharknado od neslávne známeho štúdia The Asylum prichádza so svojim posledným dielom. Ten ponesie výstižný názov The Last Sharknado: It's About Time. V Role Fina Sheparda sa opätovne predstaví Ian Ziering, ktorý sa v minulosti preslávil vďaka vo svojej dobe populárnemu seriálu Beverly Hills 90210.

Vo finálnej časti Sharknada sa bude musieť jeho postava prebojovať cez dinosaurov, nacistov, rytierov, no a samozrejme aj cez krvilačných žralokov. A ako bonus sa mimo iného zvezie aj na biblickej Noemovej arche.

Pýtate sa, ako je to možné? K záchrane sveta sa totiž Fin musí vydať do minulosti a pokúsiť sa zastaviť prvotné Sharknado. No, v podstate to isté, čo by mali urobiť po Infinity War aj Avengers s Thanosom.


Od finálnej časti šialeného Sharknada sme nečakali nič iné než príšerne natočené, no za to (v určitom smere) veľmi zábavne predstavenie. A zdá sa, že presne to nás aj čaká.

Druhý krátky teaser tentokrát predstavuje mix rôznych časových období, z ktorých si bude musieť nájsť hlavný hrdina cestu k prvému Sharknadu. Cestou sa očakávane prebije cez viacero menších či väčších žralokov, ale aj dinosaurov a iných predátorov z dávnej minulosti.

Réžie sa znova zhostil Anthony C. Ferrante a v hlavných rolách sa predstaví Tara Reid (Prci, prci, prcičky), Vivica A. Fox (Kill Bill), Cassandra Cserbo či Charles Hittinger. Okrem nich sa ale máme údajne tešiť aj na viaceré cameo role slávnych osobností. Premiéra je plánovaná na 19. augusta (srpen) 2018.

Finálna časť Sharknada prinesie vybuchujúcich žralokov či jazdu na Noemovej arche
Zdroj: The Asylum / Syfy
Domov
Zdieľať
Diskusia