Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2018, 17:52
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Jimmy sa čoraz viac blíži k premene na Saula Goodmana a Gus Fring spriada diabolské plány

FILMY A SERIÁLY BETTER CALL SAUL
Uložiť Uložené

Nová séria Better Call Saul by mala byť akčnejšou a dynamickejšou.

3. séria čoraz napínavejšieho Better Call Saul v nás zanechala výrazne pozitívne dojmy, a tak s príchodom plnohodnotného traileru otvárame pomyselné šampanské. V prvom krátkom teaseri stihol Jimmy úsmevným spôsobom zrovnať hadov a advokátov, no celistvá upútavka toho prináša omnoho viac.

Náš milovaný právnik síce dostal nútenú ročnú pauzu od vykonávania profesijnej činnosti, ale ako poznáme Jimmyho, vždy si dokáže nájsť svoju cestičku. 4. séria sa podľa slov tvorcov bude niesť v temnejšom duchu a ukážka naznačuje, že nebude núdze ani o akciu o napätie.

Nielenže by sa mal dej Better Call Saul čoraz viac približovať k prequelovému Breaking Bad, no seriál sa mimo iného bližšie zameria aj na život Saula Goodmana po jeho udalostiach. Tie najťažšieho Jimmyho časy máme teda ešte len pred sebou.


Po smrti Jimmyho brata sa jeho vnútorné ja čoraz viac premieňa na Saula Goodmana, ktorého už väčšina z vás určite veľmi dobre pozná z Breaking Bad.

Významný posun v deji by však mal čakať aj postavy charizmatického zloducha Gusa Fringa, veterána Mikea Ehrmantrauta, no taktiež podsvetie Albuquerque na čele s klanom Hectora Salamancu.

Odporúčané
RECENZIA: Better Call Saul v 6. sérii dokázal, že je najlepším dramatickým seriálom súčasnosti a že prekonal Breaking Bad RECENZIA: Better Call Saul v 6. sérii dokázal, že je najlepším dramatickým seriálom súčasnosti a že prekonal Breaking Bad 16. augusta 2022, 16:30

Akým spôsobom sa prefíkaný advokát v ďalšom vývoji príbehu zapletie s postavami z Breaking Bad a čo všetko ho čaká v jeho desivej budúcnosti zistíme už 6. augusta (srpen) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia