Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. augusta 2018, 19:29
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Dočkáme sa od spoločnosti Blumhouse okrem Halloweenu aj nového Votrelca či Piatka trinásteho?

FILMY A SERIÁLY HALLOWEEN
Uložiť Uložené

Jason Blum je ohľadom zakúpenia práv pre ostatné hororové série optimistický.

Producent Jason Blum a jeho spoločnosť Blumhouse majú na svojom konte viacero výborných a úspešných hororov. Spomenúť môžeme napríklad Split, Get Out, Creep či The Gift.

Patria sem aj filmy, o ktorých kvalitách by sme mohli diskutovať, ale ktoré aj tak zarábajú ohromné peniaze. Ide o tituly, ako Unfriended či série Purge a Paranormal Activity. Blumhouse tiež stojí aj za famóznou oscarovkou Whiplash. Všetky snímky majú spoločné, že za málo peňazí dokázali štúdiu priniesť poriadne zisky.

Blumhouse sa nám tento rok pripomenie na jeseň, kedy do kín zamieri nový Halloween. Nie je to však jediná klasická značka, o ktorú má štúdio záujem. Podľa samotného Jasona Bluma by mali záujem aj o iné hororové série. Konkrétne padol titul Piatok trinásteho. Práve pre túto hororovú sériu sa Blum dlho snažil (a stále snaží) získať práva.

Niektorí fanúšikovia mu dokonca navrhli aj série, ako Votrelec či Vreskot, na čo Blum odpovedal: „Nikdy nehovorte nikdy.“ Zatiaľ je teda predčasné hovoriť, či sa Blumovi podarí oživiť nejakú z ďalších hororových legiend.

Ak by sa však návrat Michaela Myersa podaril, rozhodne by sa šance poriadne zvýšili. Do slovenských kín Halloween zavíta 18. októbra (říjen) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia