Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. septembra 2018, 10:53
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Pokračovanie Tichého miesta uvidíme v lete 2020 a premiéra Top Gun 2 bola posunutá takmer o rok

FILMY A SERIÁLY A QUIET PLACE 2 TOP GUN 2
Uložiť Uložené

Tom Cruise a jeho Maverick, žiaľ, doletia o čosi neskôr. Na strane druhej sme však radi, že sa pokračovanie A Quiet Place pohlo dopredu a získalo dátum premiéry.

Štúdio Paramount Pictures nedávno potešilo fanúšikov zverejnením nových dátumov premiér svojich nadchádzajúcich filmov. Ako to však občas býva, s jednou dobrou správou prichádza aj jedna zlá.

Zatiaľ čo pokračovanie skvelého Tichého miesta by sme mali v kinách vidieť 15. mája (květen) 2020, Top Gun 2 si svoju premiéru odbije už o mesiac neskôr, a to konkrétne 26. júna (červen) 2020. Kde je teda tá zlá spáva, pýtate sa?

Druhý Top Gun bol totiž pôvodne naplánovaný už na 17. júla (červenec) 2019, čo znamená, že štúdio premiéru snímky posunulo takmer o celý jeden rok. Projekt v poslednom období nabral mnoho hereckých posíl, pričom hlavné natáčanie by malo začať už čoskoro.

Pokračovanie Tichého miesta uvidíme v lete 2020 a premiéra Top Gun 2 bola posunutá takmer o rok
Zdroj: Paramount Pictures

Prečo teda taký veľký posun? Podľa magazínu Deadline je hlavným dôvodom práve technická náročnosť filmu. Tvorcovia by tak teraz mali mať dostatok času na vytvorenie ''neuveriteľných'' vzdušných sekvencií.

Pevne teda veríme, že režisér Joseph Kosinski (TRON: Legacy, Only the Brave) využije tento čas na 100%, no a Tom Cruise nám po vzore Mission: Impossible možno opäť raz vyrazí dych nejakou šialenosťou.

Odporúčané
Ako sa natáčal film Top Gun: Maverick? Lietali herci skutočne v stíhačkách a ako natočili scény v kokpitoch? Ako sa natáčal film Top Gun: Maverick? Lietali herci skutočne v stíhačkách a ako natočili scény v kokpitoch? 5. júna 2022, 12:30

Ako Tiché miesto 2, tak aj druhý Top Gun dorazia do svetových kín v roku 2020. Pokiaľ sa chcete dozvedieť všetko podstatné o pokračovaní hororového hitu, klikajte sem. Pre viac informácií o snímke Top Gun 2 vstúpte do tohto vlákna.

Pokračovanie Tichého miesta uvidíme v lete 2020 a premiéra Top Gun 2 bola posunutá takmer o rok
Zdroj: Paramount Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia