Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. septembra 2018, 16:05
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

7. séria Arrowa zavrie Olivera Queena do väzenia. Na hlavného hrdinu tak čakajú brutálne potýčky aj nebezpeční kriminálnici

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Televízna stanica The CW zverejnila ďalšie krátke zábery z pripravovanej, už v poradí siedmej série Arrowa.

Keď Arrow začínal, tvorcovia chceli príbeh vyrozprávať v priebehu piatich sérií. Od štartu tohto seriálu už ale ubehlo množstvo rokov a dobrodružstvá Olivera Queena sa rozrástli oveľa viac.

Veľký podiel má na tom dozaista vytvorenie tzv. Arrowverse, teda seriálového sveta, ktorý okrem samotného Arrowa zdieľajú aj projekty, ako The Flash, Supergirl či Legends of Tomorrow.

Aj preto Arrow už budúci mesiac započne svoju v poradí siedmu sériu, ktorá sa nám po traileri z Comic-Conu predstavila ďalšou novou ukážkou.

Tá sa sústreďuje na hlavného hrdinu vo väzení, v ktorom sa dostane do nejednej brutálnej potýčky. Koniec koncov, vyššie spomínané zábery sú toho jasným dôkazom.

Oliverov nový domov sa tak nezaobíde bez násilia ani krvi. Rozhodne to teda v blížiacich sa epizódach nebude mať jednoduché. Svet totiž pozná jeho identitu a kriminálnici si už na Green Arrowa brúsia zuby.

A aby toho nebolo málo, na scéne sa objaví tajomný nový nepriateľ, ktorý zraniteľného Olivera začne vyzývať k tomu, aby vykúpil svoje meno a riskoval, že stratí úplne všetko.

K hlavným postavám, ako Stephen Amell (Oliver Queen), David Ramsey (John Diggle) či Emily Bett Rickards (Felicity Smoak) sa pripojí aj Colton Haynes v úlohe Roya Harpera, ktorý v seriáli nejaký čas absentoval.

Premiéra 7. série je naplánovaná na 15. októbra (říjen) 2018. Sledujete ešte tento seriál? A tešíte sa na nadchádzajúcu sériu?

7. séria Arrowa zavrie Olivera Queena do väzenia. Na hlavného hrdinu tak čakajú brutálne potýčky aj nebezpeční kriminálnici
Zdroj: The CW
Domov
Zdieľať
Diskusia