Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. októbra 2018, 3:29
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Debutový náhľad na Hobbsa a Shawa je očakávane štýlový. Statham a The Rock majú za sebou prvý týždeň natáčania

FILMY A SERIÁLY HOBBS AND SHAW
Uložiť Uložené

Ich vzájomný pohľad značí to čo vždy – množstvo akčnej zábavy.

Spin-off Fast and Furious s názvom Hobbs and Shaw bude odlišný než jeho slávny predchodca. Síce sa pochopiteľne môžeme tešiť aj na dávku poriadnej akcie a testosterónu, ale prístup režiséra Davida Leitcha má byť podľa vyjadrení Stathama viac ukotvený v realite.

Príbeh bude teda o čosi reálnejší, uveriteľnejší, no hlavne temnejší. V Hobbs and Shaw sa ale taktiež viac zameriame na postavy. A to ako na staré, tak aj nové.

„Snažíme sa vybudovať vzťahy medzi mnou (mojou postavou) a mojou sestrou a matkou. Na tom mu (režisérovi) veľmi záleží,“ prehlásil Statham.

Do role Stathamovej alias Shawovej matky sa postaví oscarová Helen Mirren (The Queen) a postavu jeho sestry si podľa portálu Collider zahrá Vanessa Kirby (Mission: Impossible - Fallout, Genius, The Crown). Všetkých vás ale samozrejme zaujíma najmä prvý náhľad na hlavné duo, a tak sa poďme na neho spoločne pozrieť.

Z ich nebezpečných pohľadov jeden nikdy nevie, či sa v najbližšej sekunde pobijú na život a na smrť, alebo vytiahnu zbrane a s úsmevom sa pustia do spoločných nepriateľov. Pevne ale veríme, že sa vo filme dočkáme obidvoch zmienených prípadov.

Odporúčané
Keanu Reeves si mal zahrať v Hobbs & Shaw. O akú postavu by mohlo ísť a uvidíme ho v prípadnej dvojke? Keanu Reeves si mal zahrať v Hobbs & Shaw. O akú postavu by mohlo ísť a uvidíme ho v prípadnej dvojke? 6. augusta 2019, 22:51

O deji snímky toho príliš veľa zatiaľ nevieme, ale zamerať by sa mal predovšetkým na postavy Hobbsa (Dwayne "The Rock" Johnson), Deckarda Shawa (Jason Statham) a jeho najbližších.

Debutový náhľad na Hobbsa a Shawa je očakávane štýlový. Statham a The Rock majú za sebou prvý týždeň natáčania
Zdroj: Universal Pictures

K obsadeniu filmu sa okrem menovaných pridáva aj Idris Elba (Avengers: Infinity War, The Dark Tower), ktorý by si mal vo filme zahrať nebezpečného protivníka hlavnej dvojky.

O réžiu sa postaral spomínaný David Leitch (Deadpool 2, Atomic Blonde) a scenár napísal Chris Morgan (séria Fast and Furious od roku 2006). Film je v slovenských kinách predbežne plánovaný na 25. júla (červenec) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia