Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. októbra 2018, 21:29
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Démonický Kingpin sa vracia na scénu. 3. séria Daredevila s Bullseyom a krvavou brutalitou vychádza už dnes!

FILMY A SERIÁLY DAREDEVIL
Uložiť Uložené

Seriálový Daredevil dorazí už o niekoľko dní. Navnaďte sa naňho ďalšími ukážkami.

Výborný komiksový seriál Daredevil na naše dvere už čoskoro zaklope svojou 3. sériou. Takže aby sme sa poriadne navnadili, máme tu hneď niekoľko nových záberov. Matt Murdock sa po niekoľkých mesiacoch, čo bol nezvestný, vracia ako zlomený muž.

Viera v legálne potrestanie zločincov sa v Mattovi Murdockovi zlomila a on si uvedomuje, že na zlo paragrafy niekedy jednoducho nestačia. Opäť teda nahodí svoj čierny oblek (tentokrát si ho vyrobí z handier, ktoré nájde v kostole) a vyráža bojovať so zločincami priamo do ulíc. A tentokrát je odhodlaný nerobiť žiadne kompromisy.

V prvej ukážke sa stretneme s agentom Benjaminom Pointdexterom, ktorý je známejší pod menom Bullseye. Práve toho využije ďalší záporák, a síce obávaný Wilson Fisk alias Kingpin a urobí z neho Daredevilovho dvojníka. Ten sa následne neštíti ani brutálnych vrážd nevinných obyvateľov.

Mattovi nepriatelia s ním proste nebudú zaobchádzať v rukavičkách a je jasné, že v nových častiach si náš hrdina bude musieť siahnuť až na dno svojich síl. A zároveň si dať pozor, aby sa sám nestal monštrom.

Aj nové ukážky opäť lákajú na poriadne temnú jazdu, ktorá by mala oproti svojim predchodcom aj pritvrdiť v celkovej brutalite. Zatiaľ sa zdá, že tvorcovia predchádzajúcim sériám hanbu neurobia. A ktovie... možno dostaneme sériu, ktorá bude patriť k doterajším vrcholom seriálu. 

Odporúčané
Daredevil: Born Again od Disney+ bude menej drsnejší ako ten od Netflixu. Novú sériu budú nakrúcať neuveriteľných 12 mesiacov Daredevil: Born Again od Disney+ bude menej drsnejší ako ten od Netflixu. Novú sériu budú nakrúcať neuveriteľných 12 mesiacov 23. decembra 2022, 17:00

Showrunnerom 3. série Daredevila je Erik Oleson (The Man in the High Castle) a v hlavných úlohách uvidíme Charlieho Coxa, Vincenta D'Onofria, Eldena Hensona, Deborah Ann Woll, Joanne Whalley, Wilsona Bethela a Jaya Aliho. Nové časti budú na Netflixe k dispozícii už 19. októbra (říjen) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia