Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. októbra 2018, 16:44
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Flashova sólovka sa odkladá na rok 2021. DCEU si nevie dať rady ani s týmto filmom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Warneru nie je čo závidieť.

Aquaman môže byť pecka alebo totálny odpad, Ben Affleck a Henry Cavill sú viac-menej na odchode, Cyborgov film našťastie zomrel skôr než začal dýchať scenár, no a DCEU nemá s Batmanom ani Supermanom žiadne konkrétne plány. Pokračovania MoS sa zrejme tak skoro (ak vôbec) nedočkáme a jediným svetlom nádeje je Wonder Woman.

A to je dosť prúser, keď sa pozrieme na kvality jej prvého filmu. Snáď tá dvojka DCEU nejako nakopne, keďže sa stále nedokáže pozviechať z rán BvS a Justice League (mimochodom, Venom asi v kinách zarobí viac než Justice League, čo je slušný úlet). No proste bordel, keďže aj tá dvojka Suicide Squad od Gunna vlastne nemá byť pokračovaním, ale inou verziou.

A potom tu máme Flasha. Ezra Miller je sympaták, ale jeho Flash bol proste... nazvime ho zlým a trápne nevtipným. V Justice League menej ako postava zaujal už len Cyborg, no a bez ostatných postáv tvoriacich event Flashpoint by sa na to asi veľa ľudí netešilo. Zdá sa však, že z Flashpointu vzišlo a navyše sa film odkladá. 

Flashova sólovka sa odkladá na rok 2021. DCEU si nevie dať rady ani s týmto filmom
Zdroj: Warner Bros.

Variety tvrdí, že s natáčaním sa začne až v roku 2019 a premiéru plánujú na rok 2021. Môžeme teda rátať s prvými zimnými či jarnými mesiacmi. Pôvodne sa malo natáčať už v marci 2019, no v štúdiu nie sú spokojní so scenárom, a tak si vyžiadali viac času. Následne má však Miller povinnosti s natáčaním Fantastic Beasts 3, takže sa na Flasha môže vrhnúť až na jeseň. 

Po mnohých odchodoch režisérov a scenáristov sú aktuálne na palube John Francis Daley a Jonathan Goldstein, autori vydarenej komédie Game Night, ktorá nedávno vstúpila do našich kín (naša recenzia tu). Okrem toho napísali napríklad komiksovku Spider-Man: Homecoming. Flash mal veľké problémy nájsť režiséra a pri projekte sa vystriedalo hneď niekoľko tvorcov.

Pôvodne mali film točiť Phil Lord a Chris Miller, ale dali prednosť sólovke Han Sola (odkiaľ ich aj tak vykopli), následne mali záujem aj Seth Grahame-Smith či Rick Famuyiwa. Do hlavnej úlohy sa vráti Ezra Miller, okrem neho ale uvidíme aj Gal Gadot, Billyho Crudupa, či Kiersey Clemons.

Flashova sólovka sa odkladá na rok 2021. DCEU si nevie dať rady ani s týmto filmom
Domov
Zdieľať
Diskusia