Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2018, 17:40
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Vojny drogových kartelov budú pokračovať! Nová séria Narcos: Mexico dostala zelenú

FILMY A SERIÁLY NARCOS
Uložiť Uložené

Netflix na svoj úspešný seriál nedá dopustiť.

Už po prvej sérii s Pablom Escobarom bolo divákom jasné, že Narcos jednoznačne patrí medzi kvalitnú seriálovú tvorbu. Príbeh kolumbijských drogových narkobarónov však po 3. sérii skončil a v rámci 4. série sme sa preniesli do odlišného prostredia Mexika, kde však platia veľmi podobné zákony nebezpečného podsvetia.

Narcos: Mexico so svojou prvou sériou (celkovo teda štvrtou) zožalo u divákov pomerne slušný úspech, a preto streamovací gigant Netflix krátko po odvysielaní všetkých častí oznámil, že sa môžeme tešiť na ďalšie pokračovanie.

Nová dejová línia z Mexika nás preniesla do 80. rokov, kde sme mohli sledovať úplný počiatok zrodu koordinovaného biznisu s drogami. Vízia akéhosi celistvého impéria sa zrodila v hlave muža menom Félix Gallardo, ktorého stvárnil sympaťák Diego Luna. Jeho snahy sa mu však od počiatku snažil zmariť agent DEA Kiki Camarena (Michael Peña).

Pri komentovaní hlavných postáv náš redaktor označil Diega Lunu za menej výrazného lídra. Ako herec síce predviedol kvalitný výkon, no jeho postava nepôsobila takým hrozivým dojmom, akého sa nám napríklad dostalo pri famóznom Wagnerovi Mourovi alias Pablovi Escobarovi. Uveriteľnejšiu postavu naopak stvárnil Michael Peña alias agent Camarena.

Záver Narcos: Mexico neskončil žiadnou uzavretou dejovou líniou, ale rozumne si nechal pootvorené možnosti na ďalšie pokračovanie, ktoré nám Netflix dnešným dňom nakoniec potvrdil.

Síce v prípade Mexica nemožno hovoriť o vysoko nadpriemerných kvalitách, ktoré by sa mohli zrovnávať s Escobarovými prvými dvoma sériami, ale napriek tomu je Narcos aj naďalej viac než slušným seriálom.

Sledoval si prvú sériu mexických drogových kartelov aj ty? Ako sa ti páčila? Potešila ťa informácia o potvrdení pokračovania?

Anketa:
Tešíš sa na novú sériu?
Áno
Nie
Áno
98 %
248 Hlasov
Nie
2 %
4 Hlasy
Domov
Zdieľať
Diskusia