Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2018, 11:24
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Daniel Radcliffe je anjel a Steve Buscemi všemohúci boh, ktorý by Zem najradšej videl ľahnúť popolom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zaslúžia si ľudia božiu pomoc?

Americký komediálny seriál Miracle Workers od stanice TBS nás zavedie priamo do neba. Alebo ako sa píše v synopse, do kancelárií spoločnosti Heaven Inc. V nich ako inak nájdeme samotného boha, ktorého stvárni uznávaný herec Steve Buscemi. Ten však nad ľudstvom už dávno mávol rukou a naopak by matičku Zem videl najradšej ľahnúť popolom.

Dohovoriť sa mu snažia jeho poddaní anjeli, z ktorých si jedného zahrá slávny čarodejník Harry Potter alias Daniel Radcliffe. Či sa mu táto obtiažna misia podarí síce nevieme, ale sme si takmer istí, že počas snahy o záchranu ľudstva diváci zažijú množstvo zábavy, čomu nasvedčuje aj nižšie priložený prvý teaser.

Ten nám zo samotného príbehu neodhalí veľa, no v krátkosti sa pozrieme na to, ako boh Buscemi reaguje na modlitby svojich veriacich. Po boku anjela Radcliffa vidíme aj indického herca Karana Soniho, ktorého môžeš poznať napríklad z Deadpoola ako vedľajšiu postavu taxikára Dopindera.

V poriadku, povedzme si na rovinu, že priložená ukážka pôsobila naozaj vtipne a komunikácia medzi Buscemim a Radcliffeom bola viac než úsmevná. Otázkou zostáva, či si dokáže podobne humornú latku seriál udržať počas celého svojho trvania. Dočkať by sme sa mali rovných 7 častí, pričom si stanica zatiaľ pochopiteľne pripravila iba prvú sériu.

Prvá epizóda Miracle Workers je plánovaná na 12. februára (únor) 2019 a okrem vyššie spomínaných tvárí v seriáli uvidíme hercov, ako Sasha Compère, Jon Bass, Lolly Adefope a ďalších.

Scenár podľa svojej vlastnej predlohy napísal Simon Rich a jednotlivé epizódy režírovali Jorma Taccone, Ryan Case a Dan Schimpf. Čo na tento komediálny projekt zatiaľ vravíš? Dáš mu šancu?

Domov
Zdieľať
Diskusia