Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2019, 13:07
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Seriálový Kameňák nasadí slovenská i česká televízia. Vráti sa starosta Pepa a ďalšie známe postavy

Seriálový Kameňák nasadí slovenská i česká televízia. Vráti sa starosta Pepa a ďalšie známe postavy
Zdroj: TV Markíza, TV Nova
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Do fiktívneho Kameňákova sa budeš môcť ponoriť už čoskoro.

Oznámenie o seriálovej podobe českej komédie Kameňák bolo prijaté našimi čitateľmi naozaj rozporuplne. Zhruba polovica respondentov v ankete vyjadrila svoje nadšenie a ochotu seriál sledovať, no takmer rovnaké množstvo označilo pokračovanie Kameňáka v seriálovej podobe za zbytočný projekt.

V danej dobe sme si však mysleli, že seriál pod taktovkou TV Nova bude vysielaný len pre české publikum. Markíza v tom ale českú televíziu nenechala samotnú, a preto Kameňák už čoskoro prinesie aj prostredníctvom svojho vysielania. Nižšie priložený trailer ti ukáže niekoľko starých známych postáv, ktoré už možno poznáš z filmovej série.

V hlavnom vysielacom čase o 20:30 doposiaľ Markíza svojim divákom ponúkala celovečerné snímky, no tie sa s príchodom Kameňáka presunú na 21:40. Stane sa tak 22. februára (leden), kedy televízia odvysiela debutovú časť prvej série. Či sa Kameňák v tomto čase udrží bude samozrejme veľmi záležať od diváckej úspešnosti.

Podobný prístup k seriálu zvolila aj TV Nova. Tá bude tak ako Markíza Kameňák vysielať v piatok večer. V príbehu opäť uvidíme manželskú dvojku, ktorú stvárnil Václav Vydra (Pepa) a Jana Paulová (Vilma).

Réžie seriálu sa po štvrtej časti filmovej série ujal Ján Novák. Mimo hlavnej dvojice nás čakajú herci, ako Alica Bendová, Pavel Kikinčuk, Martin Dejdar, Oldřich Navrátil, Veronika Žilková a ďalší. Viac informácií o seriáli nájdeš v tomto vlákne.

Domov
Zdieľať
Diskusia