Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. marca 2019, 14:03
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Cillian Murphy si zahrá v pokračovaní hororu Tiché miesto a Captain Boomerang sa vráti do Suicide Squad

Cillian Murphy si zahrá v pokračovaní hororu Tiché miesto a Captain Boomerang sa vráti do Suicide Squad
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY A QUIET PLACE 2 SUICIDE SQUAD 2
Uložiť Uložené

Dva očakávané filmové projekty potvrdzujú svoje herecké posily.

Pokračovanie hororu Tiché miesto už síce nejakú dobu má svoj dátum premiéry, no nad projektom stále viselo hneď niekoľko otáznikov. Zdá sa však, že najnovšia informácia o obsadení dvojky nedávne dohady konečne potvrdila. A hoci sa dlho hovorilo o tom, že príbeh bude tentokrát sledovať úplne inú rodinu, tak v druhej časti skutočne uvidíme práve Emily Blunt a dokonca aj jej dve deti, ktoré stvárňujú Millicent Simmonds a Noah Jupe.

Tiché miesto
Tiché miesto Zdroj: Paramount Pictures

No a aby toho nebolo málo, k obsadeniu sa pridáva aj talentovaný Cillian Murphy (Batman Begins, seriál Peaky Blinders). Ten by si mal zahrať muža s neznámymi zámermi, ktorý sa pripojí k rodine na čele s Emily Blunt. Za scenárom aj réžiou stojí John Krasinski (A Quiet Place) a zatiaľ nepomenované pokračovanie dorazí do kín 15. mája (květen) 2020. Pri pokračovaniach však ešte chvíľu ostaneme.

Teda, tak trochu. Reč je totiž o komiksovke The Suicide Squad, ktorá bola doposiaľ označovaná ako reštart s novými postavami. Ako ale môžeme súdiť podľa posledných správ, pôjde skôr o akési polopokračovanie. Naznačuje to obsadenie Jaia Courtneyho, ktorý si zopakuje úlohu Captaina Boomeranga. V ďalšom dobrodružstve jednotky Suicide Squad by sa ale mala mihnúť aj Harley Quinn stvárnená Margot Robbie.

Tiché miesto
Tiché miesto Zdroj: Warner Bros.

Momentálne nám tak zostáva iba čakať na ďalšie informácie a prípadný návrat iných členov prvého filmu. O scenár aj réžiu The Suicide Squad sa postará James Gunn (Guardians of the Galaxy) a premiéra snímky je momentálne naplánovaná na 6. augusta (srpen) 2021. Pre viac informácií klikaj sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia