Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. októbra 2019, 22:13
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

Miznúce správy prichádzajú aj na Whatsapp. Citlivé informáciu zmiznú po 5 alebo po 60 sekundách

TECH
Uložiť Uložené

Zatiaľ sú dostupné len v beta verzii, aj to nie pre každého.

O miznúcich správach informoval portál We Beta Info. Princíp sa podobá tajným konverzáciám na Messengeri alebo miznúcim správam v apke Telegram. Zatiaľ je vo fáze vývoja a testovania. Nevieme, kedy bude novinka dostupná pre všetkých používateľov.

Posielanie citlivých správ s istotou, že zmiznú

Miznúce správy sa podľa dostupných informácií vymažú samé. Môžeš si zvoliť 5-sekundový alebo minútový interval (nič medzi tým, nateraz). Túto možnosť však môžeš aktivovať len pre celý chat a zatiaľ je dostupná iba pre skupinové chaty. To znamená, že všetky správy v danom chate po zvolenom intervale zmiznú.

Je teda menej prepracovaná ako na Telegrame a na rozdiel od Messengeru ju zatiaľ nie je možné využiť v súkromných konverzáciách. Podľa We Beta Info je však pravdepodobné, že keď novinku dokončia a spustia ju pre svet, bude dostupná aj pre súkromné chaty.

Odporúčané
Facebook zmení názov Instagramu a WhatsAppu Facebook zmení názov Instagramu a WhatsAppu 3. augusta 2019, 20:38

Zatiaľ je novinka vo verzii beta, Whatsapp sa snaží vychytať všetky muchy skôr, ako ju vypustia pre všetkých používateľov. Preto je úplne okej, ak zatiaľ možnosť miznúcich správ vo svojej apke nevidíš. My sa však na tento update už tešíme. Musíme totiž uznať: trochu viac bezpečnosti v posielaní správ by sme na Slovensku po nedávnych kauzách uvítali. 

Domov
Zdieľať
Diskusia