Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. októbra 2019, 18:23
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Nájomný vrah Lojzo Čistič o Černákovi: Je to kajúcnik, farizej, klamár a šmejd, ktorý zabíjal, zakopával a odrezával hlavy

ZAUJÍMAVOSTI PO STOPÁCH SLOVENSKEJ MAFIE
Uložiť Uložené

Na súdnom pojednávaní s mafiánmi z 90. rokov padali silné slová.

Včerajším dňom započal a dneškom pokračoval súdny spor so známymi mafiánskymi pohlavármi z divokých 90. rokov. Piati členovia Sýkorovcov sú obvinení z účasti na starých vraždách, z pokusu o vraždu, zo všeobecného ohrozenia a nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami.

Pred senátom Špecializovaného trestného súdu všetci zhodne prehlásili, že sú nevinní. V prípade sú obžalovaní Ivan Cupper, Alojz Kromka alias Čistič, Ladislav Badó, Juraj Harvan a Róbert Lališ alias Kýbel. Dnešného pojednávania sa bývalý boss Sýkorovcov prezývaný Kýbel nezúčastnil a odmietol vypovedať. Na súde nebol prítomný ani nájomný vrah Jozef Roháč odpykávajúci si trest v Maďarsku a Martin Bihári, ktorého prezývali Rus.

Odporúčané
Šéf košickej mafie si dovolil ubiť policajta na smrť. Východu kraľoval až do zásahu Mikuláša Černáka Šéf košickej mafie si dovolil ubiť policajta na smrť. Východu kraľoval až do zásahu Mikuláša Černáka 28. marca 2019, 18:58

V procese má ako svedok vypovedať bývalý šéf podsvetia Mikuláš Černák. Toho nájomný vrah Čistič označil za „kajúcnika, farizeja, klamára a šmejda, ktorý zabíjal, zakopával a odrezával hlavy“.

Keby sa v 90. rokoch dali robiť 'selfíčka', tak tento kanibal by ich mal s každou obeťou s odrezanou hlavou a nebolo by treba žiadne dokazovanie,“ prehlásil odsúdený nájomný vrah Kromka. 

Obžalovaní sú mimo iného súdení zo zavraždenia Róberta Holuba, ktorý bol kedysi hlavou mafie na východe Slovenska. Za ňu sú v aktuálnom spore súdení Róbert Lališ, Martin Bihári, Jozef Roháč, Alojz Kromka a Ladislav Badó. „Odmietam to, na skutku som sa nezúčastnil a nijako som nepomáhal,“ tvrdí Badó. Viac sa o mafii na Slovensku z 90. rokov dočítaš v tomto vlákne.

Odporúčané
Telo bratislavského mafiána zbierali po častiach. Mužovi, ktorý odporoval, znásilnili gangstri ženu Telo bratislavského mafiána zbierali po častiach. Mužovi, ktorý odporoval, znásilnili gangstri ženu 15. septembra 2019, 16:39
Domov
Zdieľať
Diskusia