Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2019, 12:02
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Tínedžer už týždeň hľadá auto, ktoré stratil na festivale. Matka ho karhá za nezodpovednosť

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Jednoducho zabudol, kde vlastne zaparkoval.

19-ročný Connor Spear z anglického Plymouthu sa ocitol v skutočne nepríjemnej situácii. Po tom, ako sa so svojím autom (Vauxhall Corsa SXi) vydal na festival Tokyo World, zabudol, kde zaparkoval. Nešťastný Connor už preto viac ako týždeň pátra po svojom stratenom majetku, píše Bristol Live.

Som zdevastovaná a nahnevaná za to, že bol taký nezodpovedný. Veď viete, akí sú mladí – zaparkoval tam bez toho, aby si spravil fotografiu ulice,,“ cituje slová nahnevanej Connorovej mamy portál. V aute, ktoré Connorova mama označuje za jeho pýchu a radosť, odcestoval pred týždňom spoločne s dvomi priateľmi.

Odporúčané
Zlodej áut Martin: V 90. rokoch som zarábal 100 000 korún mesačne, každý deň som sa ale bál, že ma zavrú Zlodej áut Martin: V 90. rokoch som zarábal 100 000 korún mesačne, každý deň som sa ale bál, že ma zavrú 3. septembra 2019, 12:10

Ich cieľom bol už spomínaný bristolský festival. S ohľadom na zlé parkovacie podmienky museli auto nechať v oblasti s názvom Eastville Park a ďalších 10 minút cestovali taxíkom. Následná snaha o nájdenie miesta, kde Connor zaparkoval, sa ale ukázala ako neúspešná.

Connor a jeho mama po aute pátrali aj v priebehu víkendu, čím strávili približne 11 dlhých hodín. A keďže si naďalej nevedia rady, osobe, ktorá im pomôže nájsť auto, ponúkajú 100 £. Nedá sa však vylúčiť, že si automobil medzičasom niekto privlastnil a dvojica po ňom už v súčasnej dobe pátra zbytočne.

Domov
Zdieľať
Diskusia