Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2019 o 18:14
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Muž našiel iPhone na dne jazera po 15 mesiacoch, smartfón stále fungoval

ZAUJÍMAVOSTI APPLE IPHONE
Uložiť Uložené

Malý zázrak.

V minulosti sme už niekoľkokrát písali, že toho niektoré modely od spoločnosti Apple veľa nevydržia. Nebolo to tak dávno, čo sa niektoré z nich ohýbali, keď si ich nosil vo vrecku. Nie však všetky prístroje od Apple sú ako „z cukru“. Potápači našli mobil od kalifornskej spoločnosti na dne jazera a ten po 15 mesiacoch stále fungoval, píše web iMore, ktorý si všimol video na youtubovom kanáli nuggetnoggin.

Odporúčané
Žena sa na ulici snažila prinútiť muža, aby jej s Face ID odomkol telefón. Výsledkom sú zábery ako z akčného filmu Žena sa na ulici snažila prinútiť muža, aby jej s Face ID odomkol telefón. Výsledkom sú zábery ako z akčného filmu 27. septembra 2019 o 7:47

Youtuber sa potápal v jazere a našiel v ňom iPhone. Podľa všetkého to bol model 6s, no smartfón je už v takom stave, že to nie je jednoduché rozoznať. Ako zázrakom funguje, a to hlavne vďaka puzdru, ktorý mal mobil chrániť pred vodou.

Samozrejme, mobil nefunguje plnohodnotne, no youtuberovi sa ho podarilo zapnúť. Mobil nakoniec vrátil pôvodnej majiteľke. Tá bola zdrvená, keď o svoj smartfón prišla. Stratila prístup k mnohým informáciám a mala v ňom aj posledné správy so svojím otcom, ktorý zomrel. 

Domov
Zdieľať
Diskusia