Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2019, 7:47
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Žena sa na ulici snažila prinútiť muža, aby jej s Face ID odomkol telefón. Výsledkom sú zábery ako z akčného filmu

ZAUJÍMAVOSTI APPLE BITKA IPHONE
Uložiť Uložené

Človek v ich blízkosti si na začiatku myslel, že mu do očí strieka slzný sprej.

Keď prišlo Apple s novinkou Face ID, veľa ľudí o funkcii pochybovalo. Báli sa odhalenia súkromia, nemysleli si, že to je bezpečné. Nevedeli, či sa telefón nebude dať odomknúť fotkou alebo niekým, kto sa na majiteľa podobá. Apple všetky tieto pochyby vyvrátil.

Na ulici sa však stalo niečo, s čím nepočítal asi nikto. Možno si nad tým, ako si s touto novinkou poradia žiarliví partneri neuvažoval ani ty sám, ale ver, že po 25 sekundovom videu už budeš.

Po Twitteri totiž koluje video zachytávajúce muža so ženou, pravdepodobne pár, ako sedia na lavičke, informuje The Daily Dot. Potom však začne žena nútiť muža, aby jej odomkol telefón použitím jeho tváre. Keď sa iPhonom dostane k jeho tvári, zatvára oči a kryje si tvár. Elegantne sa krúti a vyhýba sa tak odomknutiu jeho telefónu.

Odporúčané
iPhone 11 Pro Max má najlepší displej, aký kedy vyrobili. Potvrdil to nezávislý test iPhone 11 Pro Max má najlepší displej, aký kedy vyrobili. Potvrdil to nezávislý test 24. septembra 2019, 10:07

Používateľ, ktorý video zverejnil, hovorí, že si najprv myslel, že mu žena strieka do očí slzný sprej, avšak onedlho prišiel na to, že to tak vôbec nie je. Na twitteri sa neskôr spustila diskusia o tom, že žena by mala muža, ktorý na telefóne niečo zjavne skrýva, okamžite poslať kadeľahšie. Ostatní sú však na jeho strane, hovoria, že skrývať nemusel nič, no váži si svoje súkromie.

Domov
Zdieľať
Diskusia