Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2019, 14:36
Čas čítania 0:00
Matej Krajčovič

Zamestnanec Amazonu hovoril o svojich nových slúchadlách. S konkurenčnými Apple AirPods v ušiach

TECH AMAZON APPLE
Uložiť Uložené

Zábavný fail ale môže mať pomerne jednoduché vysvetlenie.

Spoločnosť Amazon chystá modelovú ofenzívu a množstvo nových produktov. Podľa 9to5toys sa objavia nové smart reproduktory Echo so zabudovaným asistentom Alexa, inteligentné okuliarové rámy či prsteň. 

Najviac pozornosti je však venovanej slúchadlám Amazon Echo Buds za necelých 130 dolárov. Sú totiž úplne bez káblov a považované za priameho vyzývateľa ikonických Apple AirPods. 

O štuploch, pochopiteľne, hovoril aj vice-prezident Amazonu pre produkty a služby Dave Limp vo svojom včerajšom rozhovore pre Bloomberg.com

Problém je, že počas interview z jeho uší trčali práve AirPods, teda najväčší konkurent, ktorého má novinka svojimi vlastnosťami a cenou zakopať do zeme. Zo situácie sa na Twitteri zrejme ako prvý vysmial technologický editor BuzzFeedu John Paczkowski. 

Situácia, samozrejme, na prvý pohľad vyzerá ako fail veľmi podobný prípadom, kedy výrobcovia telefónov s Androidom zdieľali statusy o úžasnosti svojich telefónov z „Twitteru pre iPhone“. 

V skutočnosti ale môže byť vysvetlenie oveľa jednoduchšie. Predpokladáme, že slúchadlo z AirPods nemuselo patriť Dave Limpovi, ale členovi televízneho štábu Bloomberg TV, ktorý takýmto spôsobom zabezpečoval jeho spojenie s moderátorkou. 

Odporúčané
Apple predstavilo nové AirPods 2. Za verziu s bezdrôtovým nabíjaním zaplatíš viac než dve stovky Apple predstavilo nové AirPods 2. Za verziu s bezdrôtovým nabíjaním zaplatíš viac než dve stovky 20. marca 2019, 21:54

Pravdou je však aj to, že PR oddelenie niektorých firiem by si na takýto nesúlad dôležitých tvárí spoločnosti a produktov konkurencie dalo určite veľký pozor. 

Nové Amazon Echo Buds sa začnú predávať na konci októbra. Sľubujú výborný zvuk, aktívne potláčanie ruchov okolia vďaka technológii od Bose a výdrž minimálne 5 hodín. S opakovaným vkladaním do dobíjateľného puzdra sa dostaneš až na 20 hodín.

Zamestnanec Amazonu hovoril o svojich nových slúchadlách. S konkurenčnými Apple AirPods v ušiach
Zdroj: www.amazon.com
Domov
Zdieľať
Diskusia