Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2019, 16:39
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rihanna navždy zmenila svet spodného prádla. Na jej prehliadke dostali priestor ženy bez rozdielu veľkostí, tvarov a rás

MÓDA RIHANNA
Uložiť Uložené

Obľúbená speváčka dlhodobo razí myšlienku tolerancie. V rámci jej značky je pre ňu prvoradé, aby sa ženy cítili sebavedomo.

Nie je tajomstvom, že sa Rihanna aktuálne venuje aj tvorbe svojho ďalšie albumu, primárne sa však stále zameriava na svoju značku spodného prádla Savage x Fenty.

S tou sa jej pred pár dňami podarilo, snáď už definitívne, zmeniť módny priemysel. Minimálne v disciplíne bielizne pre ženy, keďže všetkým na prestížnom Fashion Weeku v New Yorku ukázala, že ideál ženskej krásy nie je o vychudnutých modelkách. Dokonca v tejto súvislosti menovite spomenula aj svoju, dnes už veľmi priamu, konkurenciu Victoria's Secret. 

Odporúčané
Rihanna usilovne pracuje na albume, chce dieťa a je hanblivá. V otvorenom rozhovore prezrádza veľa noviniek Rihanna usilovne pracuje na albume, chce dieťa a je hanblivá. V otvorenom rozhovore prezrádza veľa noviniek 11. júna 2019, 14:20

„Páči sa mi, ako choreografka Parris Goebel dokáže pripraviť všetko tak, aby to vyzeralo sexy aj napriek tomu, že neprezentujeme spoločenský ideál toho, ako má niečo sexy vyzerať. Nezaujímajú ma vychudnuté modelky Victoria’s Secret,“ prezrádza Rihanna v rozhovore pre Business of Fashion

My sme sa aktuálne dočkali aj veľmi podrobného fotoreportu, ktorý nájdeš na stránke Popsugar. Máme možnosť vidieť, že Rihanna v naozaj siahla po modelkách bez rozdielu veľkostí oblečenia, tvarov alebo rás. Potvrdzuje svoje slová, že v prvom rade jej ide o to, aby sa žena cítila v prádle Savage x Fenty čo najsebavedomejšie a prirodzene. 

Odporúčané
Rihanna bojuje za krásu ženského tela všetkých rozmerov a tvarov. Nezaujímajú ma vychudnuté modelky Victoria's Secret, tvrdí Rihanna bojuje za krásu ženského tela všetkých rozmerov a tvarov. Nezaujímajú ma vychudnuté modelky Victoria's Secret, tvrdí 13. septembra 2019, 16:27

Kráska z Barbadosu si taktiež uvedomuje, že odprezentovať myšlienku pred ľuďmi na udalosti nemusí stačiť, a tak sa rozhodla využiť spoluprácu so streamovacou platformou Amazon Prime Video, kde nájdeš 51-minútový záznam celej show. Video si môžeš pozrieť aj v rámci 30-dňovej skúšobnej doby. 

Domov
Zdieľať
Diskusia