Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. mája 2024, 8:29
Čas čítania 0:43
Daniel Mikolášik

Na červenom koberci prepísali históriu. Stray Kids sa stali prvou skupinou, ktorá sa predstavila na Met Gala

MÓDA MET GALA
Uložiť Uložené

Predviedli sa v elegantných róbach od Tommyho Hilfigera.

Stray Kids sa zapísali do histórie najväčšej módnej udalosti sveta. Stali sa totiž prvou k-popovou skupinou, ktorá sa objavila na Met Gala. Všetkých osem členov chlapčenskej skupiny – Bang Chan, Lee Know, Changbin, Hyunjin, Han, Felix, Seungmin a I.N – spolu debutovali na červenom koberci v Metropolitnom múzeu umenia.

Stray Kids met gala 2024
Zdroj: Dia Dipasupil/Getty Images

Stalo sa tak úplne prvý raz, čo sa na podujatí zúčastnila celá skupina spoločne. Vychádzajúce hviezdy populárneho kórejského hudobného žánru sa predstavili v elegantných róbach od Tommyho Hilfigera. Nie je to veľkým prekvapením, keďže tento boy band sa už predtým objavil v kampani amerického módneho domu – konkrétne v jarnej edícii 2024 a jesennej 2023.

@skzshiper HYUNJIN😳❤️ #straykids #metgala2024 ♬ original sound - 𝕊𝕜𝕫𝕊𝕙𝕚𝕡𝕖𝕣🌊

Pozri si aj náš výber tých najlepších outfitov zo slávnostného koberca Met Gala 2024. Témou galavečera bola Sleeping Beauties: Reawakening Fashion, teda prísť oblečení v štýle rozprávky O Šípkovej Ruženke a v dress code The Garden of Time. Hostiteľmi boli Zendaya, Jennifer Lopez, Bad Bunny a Chris Hemsworth. Celebrity v spolupráci so skúsenými stylistmi dbali pri tvorbe jednotlivých siluet aj na tie najmenšie detaily a výsledná „prehliadka“ na slávnom schodisku stála za to.

Odporúčané
Rozprávkový koberec na Met Gala 2024 priniesol takmer priehľadný outfit Jennifer Lopez, sexy Kardashianky aj štýlových mužov Rozprávkový koberec na Met Gala 2024 priniesol takmer priehľadný outfit Jennifer Lopez, sexy Kardashianky aj štýlových mužov 7. mája 2024, 7:44
Domov
Zdieľať
Diskusia