Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2019, 14:20
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rihanna usilovne pracuje na albume, chce dieťa a je hanblivá. V otvorenom rozhovore prezrádza veľa noviniek

Rihanna usilovne pracuje na albume, chce dieťa a je hanblivá. V otvorenom rozhovore prezrádza veľa noviniek
Zdroj: TASR/AP
HUDBA RIHANNA
Uložiť Uložené

V súčasnosti najbohatšia speváčka na svete v otvorenom rozhovore pre Interview Magazine hovorí o všetkom, čo jej fanúšikov zaujíma.

Rihanna často rozhovory nerozdáva, keď sa však už rozhodne verejnosti niečo povedať, je otvorená a nesnaží sa v odpovediach vykrúcať. Aj preto sa teraz vďaka Interview Magazine dozvedáme čosi viac z jej aktuálneho pracovného aj súkromného života.

S herečkou Sarah Paulson, ktorá je už na prvý pohľad jej veľmi dobrou kamarátkou a kolegyňou z filmu Ocean 8, sa rozprávali o novom albume, aktivitách okolo značky módnej a beauty značky Fenty, ale aj hanblivosti a zanietenosti pre prácu, čo sa aktuálne kráska z Barbadosu snaží riešiť tým, že si plánuje oddych. 

Dozvedáme sa, že nie je aktuálne na svete nič, čo by chcela viac ako dieťa a čosi viac z jej detstva. S lepšou angličtinou si bez problémov môžeš vychutnať rozhovor v plnom znení v textovej podobe a my vyberáme zopár zaujímavých tém a vyjadrení. 

Usilovne pracuje na novom albume

Rihanna sa naposledy o slovo s albumom prihlásila v roku 2016, kedy uzrel svetlo sveta projekt Anti. Odvtedy sa venuje v prvom rade značke Fenty, aj napriek tomu na fanúšikov nezanevrela a na Vianoce minulého roku prezradila, že na novej hudbe pracuje a chce ju dať von v nasledujúcich 12 mesiacoch.

Odporúčané
Súboj outfitov: Jennifer Lopez alebo Rihanna? Vyber, ktorá popdiva predviedla na týždni módy lepší look  Súboj outfitov: Jennifer Lopez alebo Rihanna? Vyber, ktorá popdiva predviedla na týždni módy lepší look 23. januára 2024, 12:17

Tieto slová potvrdzuje aj v aktuálnom rozhovore, dodáva však, že sa dostala do veľkého pracovného kolotoča a na štúdio nemá toľko času ako kedysi. Niekedy sa jednoducho na tri mesiace zavrela a následne vypustila celý projekt. Zároveň sa nechce zbytočne ponáhľať a o výsledku chce byť stopercentne presvedčená. Album však vyjde, aj keby nemala čas na točenie videoklipov.

„I do fashion one day, lingerie the next, beauty the next, then music the next.“

„Even if I don’t have the time to shoot videos, I’m going to put an album out.“
Odporúčané
Vianočné prekvapenie od Rihanny. Barbadoská kráska oznamuje nový album Vianočné prekvapenie od Rihanny. Barbadoská kráska oznamuje nový album 24. decembra 2018, 14:54


Je hanblivá a má stres pred odovzdávaním cien

Paulson chcela, aby jej Rihanna prezradila, čo o nej nikto nevie. Dozvedáme sa teda, že v súčasnosti najbohatšia speváčka je v skutočnosti veľmi hanblivá, dlhé roky sa to však snaží intenzívne skrývať na verejnosti. Zároveň dodáva, že ešte stále má stres pri odovzdávaniach cien. A to aj napriek tomu, že je v súčasnosti majiteľkou deviatich Grammy. 

„People don’t know that I’m shy.“

„I still get nervous going to award shows.“
Odporúčané
Za peniaze by sa nikdy nevyzliekla, skúšal to už Playboy. Týchto 20 zaujímavostí o Rihanne si (možno) nevedel Za peniaze by sa nikdy nevyzliekla, skúšal to už Playboy. Týchto 20 zaujímavostí o Rihanne si (možno) nevedel 30. mája 2019, 10:41

Naučila sa pracovať s voľným časom, je workolohička

Aj s ohľadom na množstvo veľmi úspešne rozbehnutých projektov si Rihanna nemôže dovoliť úplne poľaviť. Prezrádza, že niekedy pracovala nonstop, teraz si však cielene hľadá čas sama na seba a na oddych. Pred pár rokmi si totiž uvedomila, že je dôležité tráviť chvíle so svojimi blízkymi na úkor práce a taktiež dôležitosť psychického zdravia.

Tvrdí, že ak človek nie je šťastný, nepotešia ho ani veci, ktoré miluje robiť. Dodáva, má v kalendári miesta označené písmenom „P,“ čo znamená voľno. V pracovné dni však nič nenecháva ležať a aj po celodennej práci a stretnutiach ešte príde s blízkymi spolupracovníkmi domov a do rána sa snaží byť produktívna. Spí vtedy, keď jej to práca a kalendár dovolí. 

„I don’t leave things hanging. I will work all day in a meeting, leave that meeting at 1 or 2am, and then come home with a tiny group of staff and work until 5, 7am.“

„On my calendar we now have the infamous “P,” which means personal days. This is a new thing.“
Odporúčané
Rihanna je najbohatšou speváčkou planéty. S majetkom 600 miliónov predbehla Madonnu Rihanna je najbohatšou speváčkou planéty. S majetkom 600 miliónov predbehla Madonnu 5. júna 2019, 9:23


Má priateľa a chce dieťa

Rozhovor sa niesol v priateľskom duchu, neskôr si však kráska z Barbadosu vypýtala aj otázky na telo. Kolegyňa z filmu Ocean 8 sa teda okamžite opýtala, či má priateľa a či je zaľúbená. Rihanna odpovedala pozitívne a dokonca by sa chcela aj vydávať, nechce však nič zbytoče dopredu plánovať. Zároveň dodáva, že v súčasnosti si najviac v svojom živote praje otehotnieť. 

Odpoveď na otázku, či je zaľúbená: „Of course I am.“

Odpoveď na otázku, či chce dieťa: „More than anything in life.“ 
Odporúčané
Sporo odetá Rihanna zvádza v spodnom prádle z novej kolekcie. Fotky a sprievodné video potešia mužské oko Sporo odetá Rihanna zvádza v spodnom prádle z novej kolekcie. Fotky a sprievodné video potešia mužské oko 2. mája 2019, 15:40
Domov
Zdieľať
Diskusia