Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. septembra 2019, 20:20
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Partia chalanov skočila do Dunaja z idúcej súpravy metra. 20-metrový pád sa im mohol stať osudným

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Identita skokanov je zatiaľ neznáma.

Zoskok zo súpravy metra do rieky znie sám o sebe šialene. Keď si pozrieš nižšie priložené video, začneš o príčetnosti nezodpovedných mladíkov určite pochybovať aj ty. Video mal podľa portálu Story Trender zdiaľky natáčať 20-ročný Rakúšan Connor Arthus, ale portál Szokujące.pl zverejnil taktiež video z jazdy na súprave metra (pozri na koniec článku).

Podľa záznamu natočeného vo Viedni sa traja chlapci vyšplhali na súpravu metra a ležiac vyčkávali na moment, kedy pôjde vlak okolo Dunaja. Následne sa postavili, a ako už môžeš vidieť na videu, zoskočili do rieky. Po 20 metrov hlbokom  páde sa však ani jednému z účastníkov adrenalínového experimentu našťastie nič nestalo.

Niektorí ľudia si všimli, že lezú na vlak, ale nikto nič neurobil, jeden z nich im dokonca zamával. Už predtým sa na danom mieste potápali a uistili sa, že je dosť hlboké, takže nebol nikto zranený,obhajoval správanie svojich kamarátov Connor.

Domov
Zdieľať
Diskusia