Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2019, 14:45
Čas čítania 0:00
Vl Mi

46-ročná žena porodila len 24 hodín po tom, čo zistila, že je tehotná

ZAUJÍMAVOSTI TEHOTENSTVO
Uložiť Uložené

Tak trochu si nevšimla, že bude o chvíľu rodiť.

Monica Thompsonová je z Las Vegas a pokúšala sa otehotnieť od svojich 16-tich. Nedarilo sa tri desiatky rokov, no nakoniec to prišlo. Avšak celé mesiace ani len netušila, že je tehotná, píše Inside Edition.

Odporúčané
74-ročná žena porodila dvojičky, o deti sa bude starať spolu s 80-ročným manželom 74-ročná žena porodila dvojičky, o deti sa bude starať spolu s 80-ročným manželom 7. septembra 2019, 10:06

„Je to totálny šok,“ povedala Monica pre web. Tehotná bola 7 mesiacov, k doktorovi zašla preto, že ju bolelo brucho. Ten sa jej vraj pýtal, či si myslí, že je tehotná. Ona to rázne odmietla. „Som už príliš stará na to, aby som mala deti. Pravdepodobne prechádzam menopauzou,“ povedala. Tehotenský test napokon potvrdil, že čaká dieťa.

Spočiatku neveril ani jej snúbenec Jason. „Je to vtip? Robíš si zo mňa srandu?“ pýtal sa jej. Už o 24 hodín neskôr ju čakal pôrod. Jayden vážil len necelé dva kilogramy, no dnes má už 11 mesiacov. Podľa maminky to je odpoveď na jej celoživotné modlitby. „Boh odpovedal na moje modlitby, že chcem byť matkou,“ povedala.

Domov
Zdieľať
Diskusia