Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. septembra 2019, 21:28
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Streamerka na Twitchi si neobliekla spodné prádlo, za incident dostala ban

TECH TWITCH
Uložiť Uložené

Jej konto však môže byť ešte obnovené.

Pravidlá známej streamovacej platformy Twitch vedia byť občas neúprosné. Túto skutočnosť si na vlastnej koži overila aj streamerka Amouranth, ktorá so svojimi fanúšikmi zdieľa takzvané ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response) videá, ktorých cieľom je upokojiť divákov rôznymi zvukmi či zrakovými vnemami.

Ako píše Gamerant, počas natáčania posledného videa sa však streamerke vyhrnuli šortky a pozornému oku iste neušlo, že si populárna Amouranth zabudla na seba obliecť spodné prádlo. To však Twitch s ohľadom na obsahové pravidlá nemohol nechať bez odozvy.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa StreamerTV (@streamer.tv),

Účet Amouranth sa nanešťastie pre jej fanúšikov stal dočasne neaktívnym. Celá záležitosť však bude ešte preskúmaná, a tak zatiaľ nejde o definitívny ban. V prípade, že by ale došlo k najhoršiemu, úspešná Amouranth by sa určite uplatnila aj na iných streamovacích platformách.

Nebola by prvá ani posledná. Pripomeňme si, že na Twitchi kedysi fungoval aj populárny streamer Ninja, ktorý odišiel ku konkurencii s názvom Mixer. Na jeho účte v neskoršom období Twitch následne nechtiac propagoval pornografiu. CEO Twitchu Emmet Shear sa v danej dobe za chybu promptne ospravedlnil.

Odporúčané
Hrajú hry a zarábajú milióny eur. Streamovanie na Twitchi živí tisíce mladých ľudí Hrajú hry a zarábajú milióny eur. Streamovanie na Twitchi živí tisíce mladých ľudí 7. septembra 2019, 8:39
Domov
Zdieľať
Diskusia