Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. augusta 2019, 11:43
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

2-hodinový dokument odhalí tajomstvá a skutočný príbeh prekliateho domu z hororu Conjuring

2-hodinový dokument odhalí tajomstvá a skutočný príbeh prekliateho domu z hororu Conjuring
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Na Halloween uvidíme špeciálny dokument o dome, ktorý inšpiroval The Conjuring.

Ak sa nejaký horor natočí podľa skutočných udalostí, je vždy zaujímavé sledovať, nakoľko sa ich držal a koľko si toho prikrášlil. My už vieme, že séria Conjuring sa histórie nedrží, čo je úplne v poriadku, keďže tieto filmy treba zdramatizovať, čo sa režisérovi Jamesovi Wanovi aj skvele podarilo.

Ak však prídu projekty poukazujúce na tieto rozdielnosti, niekedy dokážu diváka strhnúť. To by sa mohlo podariť aj v prípade dokumentu o dome, ktorý inšpiroval udalosti The Conjuring. 

Odporúčané
Sleduj video Filipa Polca z brazílskeho Santosu, kde vyjazdil 1. miesto Sleduj video Filipa Polca z brazílskeho Santosu, kde vyjazdil 1. miesto 23. februára 2013, 10:16


Unilad informuje o tom, že Ghost Adventures zaoberajúci sa podobnými prípadmi aktuálne vyšetruje záhady okolo filmu Conjuring a udalostí, ktoré zobrazuje. Jeden z ich vyšetrovateľov sa na Twitteri pochválil s tým, že objavili niečo, na čo ešte nikto predtým nepoukázal. Obľúbený seriál sa k tejto epizóde dostane presne na Halloween, a teda 31. októbra 2019. Mal by byť dlhý cez 2 hodiny.

Domov
Zdieľať
Diskusia