Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Supreme opäť odhaľuje kolekciu plnú šialených doplnkov, ako terénna motorka či voodoo bábika

MÓDA SUPREME
Uložiť Uložené

Nová streetwarová kolekcia na obdobie jeseň/zima 2019 bude opäť plná bizarného príslušenstva.

Streetwarový gigant Supreme predstavuje kolekciu na nadchádzajúcu sezónu jeseň/zima 2019, ktorú sprevádza tradičný lookbook. Značka aj tentokrát zostáva verná svojej estetike, všemožným inšpiráciám z pop-kultúrneho sveta a zaujímavým kolaboráciám. Medzi kľúčové patria páperové bundy, zvieracie vzory či športová tematika.

Ako sme si však už všetci stihli zvyknúť, značka v rámci novej kolekcie odhaľuje aj doplnky, ktoré sa pravidelne nesú v znamení predvádzania úplných bizarností. Čoraz viac šialená zbierka Supreme príslušenstva bude aj v nadchádzajúcej sezóne disponovať okrem klasických módnych doplnkov, ako sú ponožky, či ľadvinky, aj množstvom prekvapení.

Pravdepodobne najvýznamnejšou v novej kolekcii je pojazdná terénna motorka v kolaborácii so značkou Honda. Ide o model CRF 250R so systémom HRC Launch Control, ktorý pomáha zvládnuť každý štart motocyklu. Tešiť sa tiež môžeš napríklad aj na Supreme kefu na vlasy v spolupráci so značkou Kent, činky s 5 kg závažím či voodoo bábiku.

Okrem nich sa v zbierke doplnkov nachádzajú aj poháre na Dom Perignon, odmerka na varenie v kolaborácii so značkou Pyrex, hracia sada na stolný tenis či vintage digitálne hodinky v spolupráci s Timex.

Odporúčané
11 TOP módnych momentov značky Supreme za poslednú dekádu. Lepšie už pravdepodobne nikdy nevzniknú 11 TOP módnych momentov značky Supreme za poslednú dekádu. Lepšie už pravdepodobne nikdy nevzniknú 10. apríla 2023, 9:30

Toto všetko a mnoho ďalšieho príslušenstva má stanovený dátum vydania na 22. augusta v predajniach v New Yorku, Los Angeles či v ďalších európskych mestách. Do Japonska by nová kolekcia mala doraziť až o dva dni neskôr. Čo sa týka online e-shopu, predpokladaný drop by mal byť 29. augusta.

Späť
Zdieľať
Diskusia