Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. augusta 2019, 8:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tekashiho únos bol fingovaný, chcel len promo k albumu, tvrdí právnik. Údajne existuje video, ktoré rapera usvedčí

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Právnik, ktorý bude v septembri zastupovať Tekashiho protivníka, prehovoril o novinkách v prípade.

22. júla 2018 rapový svet obletela správa o tom, že rapera Tekashiho niekto prepadol priamo v jeho dome, ukradol mu hotovosť a šperky v hodnote 750-tisíc dolárov a fyzicky na neho zaútočil. Následne sa ho pokúsili uniesť, jemu sa však podarilo uniknúť a zavolať políciu.

Tento incident si pochopiteľne všimlo množstvo ľudí, teraz môže byť kľúčový pri jeho ceste na slobodu, resp. dlhšom uväznení. 

Odporúčané
6ix9ine bol unesený a okradnutý o šperky v hodnote 750 tisíc dolárov. Momentálne je v nemocnici 6ix9ine bol unesený a okradnutý o šperky v hodnote 750 tisíc dolárov. Momentálne je v nemocnici 22. júla 2018, 17:43

6ix9ine sa s FBI dohodol, že bude spolupracovať pri dolapení celého gangu Nine Trey, všetko išlo podľa plánu a jeho kolegovia sa postupne priznávali, až kým neprišla reč na údajného iniciátora prepadnutia. Ten tvrdí, že americký raper klame a dohodu o vine a treste neuzavrel. 

Aktuálne jeho právnik prezradil, že dokonca existuje videozáznam, ktorý má tieto slová dokázať, informuje Complex. Tvrdí, že malo v tom čase ísť o inscenované prepadnutie a cieľom dúhového 6ix9ine bolo získať pozornosť v súvislosti s vydaním albumu Dummy Boy. 

Viac sa dozvieme už v polovici septembra. Ak by sa dokázalo, že Tekashi polícii klamal, pravdepodobne by jeho dohoda o spolupráci padla, v opačnom prípade bude mať relatívne voľnú cestu na slobodu a bude si musieť vybrať, či sa chce vystaviť nebezpečenstvu za udavačstvo alebo absolvuje program na ochranu svedkov. 

Odporúčané
Začína Tekashiho kľúčový súdny proces. Bude svedčiť, že ponúkol 50-tisíc za vraždu svojho únoscu Začína Tekashiho kľúčový súdny proces. Bude svedčiť, že ponúkol 50-tisíc za vraždu svojho únoscu 6. augusta 2019, 14:50
Domov
Zdieľať
Diskusia