Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júla 2018, 17:43
Čas čítania 0:00
Antonín Havlík

6ix9ine bol unesený a okradnutý o šperky v hodnote 750 tisíc dolárov. Momentálne je v nemocnici

HUDBA 6IX9INE RAP ÚNOS
Uložiť Uložené

Farebný raper napokon skončil až v nemocnici.

Populární raper Tekashi69 aka 6ix9ine byl dnes napaden a okraden partou neznámých násilníků. Kolem čtvrté ranní místního amerického času, jen pár chvil po dotáčení nového videoklipu, byl raper napaden přímo na ulici u svého domu v Brooklynu. Když přijížděl, tři neznámí pachatelé v kapucích mu zablokovali příjezdovou cestu svým autem, vystoupili a praštili ho pistolí. 6ix9ine po tomto tvrdém útoku upadl do bezvědomí. 

Podle jeho výpovědi se pak probudil na zadním sedadle cizího vozidla, kde mu pachatelé začali vyhrožovat, že ho zabijí, pokud neudělá to, co po něm chtějí. Požadovali vydání šperků a peněz. Vrátili se k jeho domu, dva z nich rapera doprovodili a sebrali mu celkem asi 20 tisíc dolarů v hotovosti (více než 440 tisíc korun) a šperky v hodnotě 750 tisíc dolarů (16,6 milionu korun), které měl u sebe. V domě byla také Tekashiho rodina, ale té se naštěstí nic nestalo.


Odporúčané
Spoznaj vychádzajúce hviezdy rapu. Toto je 10 interpretov, ktorí budú v roku 2024 najviac hot Spoznaj vychádzajúce hviezdy rapu. Toto je 10 interpretov, ktorí budú v roku 2024 najviac hot 25. februára 2024, 15:30

Drama ale jako by nebralo konce. Pachatelé poté odjeli s Tekashim pryč, ale tomu se v jednom momentu povedlo otevřít dveře a z jedoucího auta vyskočit. Jeden z gaunerů ho chvíli pronásledoval, ale poté se rozhodl (nejspíš kvůli případnému odhalení) to vzdát a z místa činu utéct.

6ix9ine následně zavolal pomoc náhodného člověka, který mu zavolal záchranku. Byl odvezen do nemocnice na lékařská vyšetření, kde leží do teď. Zpráva přišla jen hodinu poté, co Tekashi vydal novou skladbu s Nicki Minaj, nazvanou "FeFe".

Domov
Zdieľať
Diskusia