Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. augusta 2019, 13:16
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bratislava má prvý automat na lieky. Zachráni ťa, keď je všetko zatvorené

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

V hlavnom meste od začiatku augusta nájdeme prvý automat na lieky, v ktorom si môžeš kúpiť produkty bez predpisu na prvotnú záchranu proti bolestiam.

Únavné googlenie otvorenej lekárne počas víkendov a nocí je minimálne pre Bratislavčanov preč. Spoločnosť Dr. Max na svojej oficiálnej stránke informuje o spustení prevádzky prvého lekárenského automatu.

Toto zariadenie je prvé svojho druhu na Slovensku a nachádza sa na Trnavskom mýte. Do konca roka pribudnú v hlavnom meste ďalšie dve automatické výdajne a rovnakého počtu sa dočkajú aj v metropole východu

Samotný výber liekov je prispôsobený tomu, aby mohol zákazník vyriešiť akútne bolesti a problémy so zdravím. Tomu nasvedčuje rozdelenie do šiestich základných segmentov – tráviace ťažkosti, prechladnutie a oči, prvá pomoc, intímna hygiena a dezinfekcia, potravinové doplnky a vitamíny. Celkovo bude dostupných viac ako 60 položiek. 

Klasické kamenné lekárne nie sú nikdy len predajňami, človek by sa mal vždy dočkať aj poskytnutia servisu v podobe rád, technologická novinka si však využitie určite nájde.

Slovensko má prvý automat na lieky. Zachráni ťa, keď je všetko zatvorené
Slovensko má prvý automat na lieky. Zachráni ťa, keď je všetko zatvorené Zdroj: Dr. Max
Domov
Zdieľať
Diskusia