Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. augusta 2019, 13:16
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Leonardo DiCaprio prezradil, po ktorej scéne z Vlka z Wall Street vedel, že Margot Robbie bude mať skvelú kariéru

Leonardo DiCaprio prezradil, po ktorej scéne z Vlka z Wall Street vedel, že Margot Robbie bude mať skvelú kariéru
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY MARGOT ROBBIE ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD
Uložiť Uložené

Známy herec okomentoval scénku z filmu Vlk z Wall Street a priznal, že ho jej talent uchvátil.

Film Vlk z Wall Street ti zrejme nemusíme predstavovať. Leonardo DiCaprio v ňom stvárnil Jordana Belforta, šikovného podvodníka, ktorý miloval peniaze a úspech. Herec si nedávno zaspomínal na blockbuster v relácii The Project on Sunday Night, kde priznal, že ho herečka Margot Robbie svojím talentom zaujala.

Robbie si zahrala Jordanovu ženu menom Naomi Lapaglia a poriadne mu spestrovala už tak divoký život. Pamätná scéna je okrem iných aj tá, ako Leovi chrstne vodu priamo do tváre. „Ja aj Scorsese sme boli uchvátení talentom Margot Robbie. Už vtedy som vedel, že má pred sebou skvelú kariéru,“ povedal o nej herec.

Margot a Leo sa spolu opäť objavia na striebornom plátne v snímke od Quentina Tarantina Vtedy v Hollywoode. Je to humorná, ale taktiež pomerne drsná a kontroverzná jazda, kde budeme svedkami vrážd šialenca Charlesa Mansona. Margot stvárni postavu bývalej herečky a manželky Romana Polanskiho Sharon Tate. DiCaprio stvárni televízneho herca Ricka Daltona.

Domov
Zdieľať
Diskusia