Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. augusta 2019, 16:55
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Jazdec MotoGP zázračne zachránil motorku pred pádom, keď dostal šmyk

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Hviezdou MotoGP v Brne je Steven Odendaal, ktorému sa podarilo zachrániť seba aj motorku od istého pádu.

Brno dnes hostilo kvalifikáciu na zajtrajšie preteky MotoGP. Fanúšikovia mohli vidieť množstvo atraktívnych športových momentov, o ten najzaujímavejší sa však postaral 26-ročný Steven Odendaal.

Po tom, čo sa na tréningu jeho motorka dostala do šmyku, všetci predpokladali, že budú svedkami havárie. Tá síce nevyzerala hrozivo, Steven by však s veľkou pravdepodobnosťou ďalej v rámci Veľkej ceny Českej republiky musel skončiť. 

Pretekár v skutočnosti celú situáciu zachránil a aj keď ho náhla zmena smeru zo sedadla vyhodila do vzduchu, udržal sa rukami a celú situáciu vyriešil s gráciou. Zažil však náročných približne 20 sekúnd, počas ktorých si vyskúšal, čo je to balans. 

Video z Masarykovho Okruhu v Brne už obletelo celý svet a viac ako milión divákov môže len neveriacky krútiť hlavou a gratulovať mladému pretekárovi, ktorý sa takto vyhol skoro istej havárii.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia