Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. augusta 2019, 12:41
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Svetoznámy dizajnér odfotil tenisky na Ferrari, automobilka mu hneď poslala predžalobnú výzvu. Začal provokovať pomocou fanúšikov

TECH
Uložiť Uložené

Talianskej automobilke

Dizajnér Philipp Plein nazbieral na Instagrame viac ako 1,8 milióna fanúšikov. Svojich sledovateľov preto pravidelne zásobuje novinkami zo svojej kolekcia, ale aj momentkami zo súkromného života, upozornilo The Verge.

Nedávno sa pochválil fotkou, na ktorej vyložil tenisky svojej značky Plein na Ferrari. Tenisky svojej značky zladil s autom, pretože aj topánky aj vozidlo majú na sebe charakteristickú zelenú farbu. Topánky okrem toho položil hneď vedľa loga Ferrari, čo očividne nahnevalo právnikov talianskej značky.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Philipp Plein (@philippplein),

Dizajnér zrejme nečakal, že mu o pár dní príde domov predžalobná výzva, aby fotku zo sociálnej siete zmazal, pretože poškodzuje značku Ferrari a využíva ju na nepovolenú propagáciu vlastnej kolekcie. Plein sa však nahneval, celý list od právnikov zverejnil na internete a dokonca vyzval fanúšikov, aby si aj oni odfotili svoje tenisky na drahých autách.

Následne na Instagram zavesil koláž, ktorú mu sledovatelia poposielali. Plein vyhlasuje, že na svoj profil môže pridávať čokoľvek, ak tým nikomu neubližuje, ale právnici, ktorých oslovil portál The Verge majú rozdielny názor. Na prípadnom súde by vraj automobilka vedela argumentovať zneužitím svojej ochrannej známky.

Domov
Zdieľať
Diskusia