Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júla 2019, 12:30
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Kolega si vystrelil zo Saganovej angličtiny. Slovenský cyklista mu žartík hneď oplatil

ŠPORT PETER SAGAN
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Peter Sagan sa stal vďaka svojej angličtine legendou.

Peter Sagan neovláda angličtinu na takej úrovni, aby si človek mohol myslieť, že sa narodil v anglicky hovoriacej krajine. Fenomenálny cyklista sa síce snaží pracovať na svojej výslovnosti, avšak stále ju nedotiahol do dokonalosti, čo sa vo svete cyklistiky stalo za posledné roky menším kolektívnym vtipom.

Odporúčané
On musí fajčiť crack! Peter Sagan vtipným rozhovorom rozosmial moderátorku aj cyklistickú legendu On musí fajčiť crack! Peter Sagan vtipným rozhovorom rozosmial moderátorku aj cyklistickú legendu 25. júla 2019, 17:01

Na charakteristickej fráze „Hello, everybody“, ktorú Sagan často používa, sa najnovšie zabával tímový kolega z Bora-Hansgrohe. Talian Daniel Oss zapol nahrávanie v tímovom autobuse, natočil mobil na Peťa a potom škrekľavým hlasom vyslovil anglický pozdrav. 

Osadenstvo autobusu sa začalo hlasno smiať, ale samotný Sagan chcel Ossovi žartík oplatiť. Hodil doňho prvý predmet, čo mal pri sebe, a video skončilo. Peťo má dôvod užívať si dobrú náladu, pretože na čele bodovacej súťaže má slušný náskok. Vedie ju s 309 bodmi, zatiaľ čo druhý Viviani ich nazbieral len 224.

Domov
Zdieľať
Diskusia