Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júla 2019, 8:55
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Díler s drogami za 125 miliónov eur nabúral do policajného auta. Dodávku plnú metamfetamínu vypátrali za hodinu

ZAUJÍMAVOSTI DROGY
Uložiť Uložené

Vodič dodávky plnej drog bude na svoju jazdu dlho spomínať.

Austrálska polícia z mesta Sydney zažila najjednoduchšiu protidrogovú raziu vo svojej histórii. Takto opísal hovorca Glyn Baker nehodu, pri ktorej chlapík šoférujúci bielu dodávku naplnenú stovkami kilogramov metamfetamínu narazil do odstavených policajných áut priamo pred stanicou, informovalo DW.

V dodávke sedel 28-ročný muž. Jeho úlohou bolo previezť 273 kilogramov drogy v hodnote viac ako 125 miliónov eur, avšak na miesto určenia už nedorazil. Dodávka síce nehodu zvládla a vozidlo mohlo pokračovať v jazde, policajti však incident zachytili na bezpečnostných kamerách a pomocou siete kamier rozmiestnených po celom meste vypátrali auto za menej ako hodinu.

O to viac ich prekvapilo, keď v nej našli vzácny drogový kontraband. „Tento muž mal naozaj veľmi, veľmi zlý deň. Náraz do policajného auta s takým množstvom drog sa nevidí často,“ skonštatoval hovorca. Šofér už sedí vo väzbe a za prevážanie drog mu hrozí trest odňatia slobody na viac ako 10 rokov.

Díler s drogami za 125 miliónov dolárov nabúral do policajného auta. Dodávku plnú metamfetamínu vypátrali za hodinu
Díler s drogami za 125 miliónov dolárov nabúral do policajného auta. Dodávku plnú metamfetamínu vypátrali za hodinu Zdroj: Sydney Police
Domov
Zdieľať
Diskusia