Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júla 2019, 11:45
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Neymar môže odísť, sme v kontakte s Barcelonou, povedal športový riaditeľ PSG. Brazílčan neprišiel ani na predsezónnu prípravu

ŠPORT NEYMAR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Brazílsky futbalista nie je vo Francúzsku šťastný.

Brazílčan Neymar sa chce vrátiť do Barcelony a snaží sa vymyslieť spôsob, ako odísť z Francúzska. PSG včera vydalo oficiálne prehlásenie o tom, že Neymar sa nedostavil na predsezónny tréning, na čo nedostal povolenie. V médiách začali kolovať aj správy od futbalistovho otca, podľa ktorého Neymar svoj klub o meškaní informoval. Situáciu však najviac objasnil športový riaditeľ PSG Leonardo, informovala Marca.

Na tlačovej konferencii médiám prezradil, že Neymar bude môcť z Paríža odísť, ak sa nájde záujemca, ktorý bude schopný zaplatiť požadovanú prestupovú sumu. Leonardo priznal aj kontakt s Barcelonou. „Zatiaľ od nikoho neprišla žiadna konkrétna ponuka,“ vyhlásil. Barcelona tak zrejme situáciu okolo Neymara pozorne sleduje a možno aj chystá ponuku, ktorú by PSG mohlo prijať. Vraj však o odchode Neymara rozhodne až samotný emir Kataru.

Už pred pár týždňami sa vysokopostavení zástupcovia klubu vyjadrili, že PSG už nechce stavať len na superhviezdach. V kuloároch sa skloňuje ponuka z Barcelony, v ktorej by sa objavili mená ako Rakitić či Coutinho s doplatkom výmenou za Brazílčana. Zrejme nás po dvoch rokoch čaká nová prestupová sága v hlavnej úlohe s Neymarom.

Odporúčané
Neymar má 30, no stále akoby bol dieťa. Na Netflixe ukazuje opitého Messiho, čelí obvineniu zo znásilnenia aj despotickému otcovi Neymar má 30, no stále akoby bol dieťa. Na Netflixe ukazuje opitého Messiho, čelí obvineniu zo znásilnenia aj despotickému otcovi 29. januára 2022, 13:30


Domov
Zdieľať
Diskusia