Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júla 2019, 19:41
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Budeš holub vykonávajúci potrebu na ľudí. Nový simulátor sľubuje netradičný zážitok

TECH
Uložiť Uložené

Štúdio, ktoré už vydalo simulátor s kozou ši chlebom, chystá ďalší „skvost“ do zbierky.

Bossa Studios je tak trochu netradičný projekt. Štúdio vyvíja svojské simulátory, ktoré sú bezpochyby bizarné. Ak sleduješ youtuberov a streamerov, určite si ich pred pár rokmi videl hrať simulátor, v ktorom bola hlavná hrdinka koza. Neskôr sa objavila ďalšia netradičná hra, pre zmenu si mohol byť chlieb. Obe hry vydalo spomínané štúdio.

Na oficiálnej stránke pred pár dňami štúdio predstavilo nový počin. V hre Pigeon Simulator budeš holub a budeš môcť robiť všetko, čo takýto operenec miluje. Áno, aj vykonávať potrebu. V krátkom 32-sekundovom traileri vývojári ukázali, ako bude hra vyzerať.

O hre sa hovorí približne od začiatku júna, keď Kevin Suckart z tímu štúdia na Twitteri zverejnil niekoľko záberov. Nie je ešte jasné, kedy by hra mala uzrieť svetlo sveta. Ak však bude minimálne taká bizarná ako jej predchodcovia, hráči sa majú určite na čo tešiť. A youtuberi budú mať opäť čo hrať.

  

Domov
Zdieľať
Diskusia