Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júla 2019, 10:54
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kendall Jenner, Justin Bieber aj Demi Lovato kritizujú Taylor Swift. Vraj si nevážila svojich priateľov

HUDBA JUSTIN BIEBER TAYLOR SWIFT
Uložiť Uložené

Celá situácia spojená s predajom práv na všetky nahrávky Taylor Swift od roku 2006 do 2017 sa obrátila proti samotnej speváčke.

Taylor Swift okolo seba v posledných dňoch rozbehla poriadnu dávku kontroverzie, keď svojho bývalého manažéra obvinila, že práva na celú jej tvorbu od roku 2006 až do 2017 predal človeku, ktorý ju údajne roky šikanoval. 

Odporúčané
Taylor Swift stratila práva na väčšinu svojej tvorby. Píše o šikane od Kanyeho Westa, obul sa do nej aj Justin Bieber Taylor Swift stratila práva na väčšinu svojej tvorby. Píše o šikane od Kanyeho Westa, obul sa do nej aj Justin Bieber 1. júla 2019, 10:34

Známy manažér úspešných hudobníkov Scooter Braun totiž za 300 miliónov kúpil vydavateľstvo Big Machine, v rámci ktorého mali najväčšiu hodnotu práve samotné nahrávky Taylor Swift a taktiež možnosť ich distribúcie. 

Speváčka v dlhom príspevku napísala, že sa naplnil najhorší možný scenár. Zároveň tvrdí, že o tomto predaji vopred nevedela a považuje to za podraz, keďže nedostala možnosť ponúknuť viac peňazí a zachrániť tak väčšinu svojej diskografie. 

K situácii sa vyjadril aj dnes už bývalý majiteľ predaného vydavateľstva Scott Borchetta, ktorý uviedol na pravú mieru zopar faktov. Z tých vyplýva, že Taylor Swift musela o všetkom vedieť vopred, keďže jej on sám písal a s predajom oboznámil aj jej otca. Taktiež tvrdí, že populárna speváčka dostala možnosť svoje nahrávky odkúpiť minimálne dvakrát, zakaždým však odmietla. 

Odporúčané
Taylor Swift vedela o predaji svojej celoživotnej tvorby za 300 miliónov vopred a premárnila šancu získať ju, tvrdí bývalý manažér Taylor Swift vedela o predaji svojej celoživotnej tvorby za 300 miliónov vopred a premárnila šancu získať ju, tvrdí bývalý manažér 1. júla 2019, 19:49

V šoubiznise sa vytvorili dva tábory, jeden je na strane Swift a druhý na strane Scootera Brauna. Ako prvý sa vyjadril Justin Bieber, ktorému robí nový majiteľ vydavateľstva Big Machine manažéra. Po sérii pochybných vyjadrení sme sa od speváka dočkali komplexnej odpovede, kde sa postavil za Brauna a nechal sa počuť, že podobne ako jemu, aj Taylor vždy kryl chrbát. 

Pridala sa aj manželka Scootera, ktorá nezabudla pripomenúť, že Taylor nemá právo hovoriť o šikane niekoho iného, keď sama zbiera a opúšťa priateľov jedného za druhým.Toto vyjadrenie podporili aj Kendall Jenner a Demi Lovato, ktorá sa postavila za Brauna, keďže je podľa nej dobrý človek.  

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

@taylorswift, I’m here to talk privately anytime.

Príspevok, ktorý zdieľa Yael Cohen Braun (@yael),

Pridáva sa aj speváčka SIA

Opačný názor má napríklad spevák Todrick Hall, ktorý dokonca označil Brauna za homofóba, ktorého jediný cieľ je bohatstvo. Minimálne prvá časť vety by nemala byť založená na pravde, keďže Demi Lovato tvrdí, že by s ňou v tom prípade nerobil, keďže je sama členkou LGBTQ+ komunity.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

I said yes! ✉ Link to full video in my bio! #taydrick @taylorswift

Príspevok, ktorý zdieľa TODRICK (@todrick),

Za Taylor sa postavila aj raperka Iggy Azalea, ktorá poukazuje na dôležitosť toho, aby interpreti vlastnili práva k svojim nahrávkam. Zároveň si myslí, že bola jej kolegyňa oklamaná a všetci zúčastnení obchodu museli o všetkom vedieť oveľa skôr, keďže takéto predaje sa vyjednávajú mesiace.

Alessia Cara, Brendon Urie aj Jack Antonoff obraňujú Swift

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

B-Swift

Príspevok, ktorý zdieľa Panic! At The Disco (@panicatthedisco),

Domov
Zdieľať
Diskusia