Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júla 2019, 10:34
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Taylor Swift stratila práva na väčšinu svojej tvorby. Píše o šikane od Kanyeho Westa, obul sa do nej aj Justin Bieber

HUDBA KANYE WEST TAYLOR SWIFT
Uložiť Uložené

Zároveň avizuje, že nový album Lover uzrie svetlo sveta 23. augusta.

Vďaka Billboardu sme sa pred niekoľkými hodinami dozvedeli o predaji bývalého vydavateľstva, pod ktorým pôsobila Taylor Swift. Spoločnosť Big Machine Label Group za viac ako 300 miliónov dolárov zároveň predala aj všetky práva na jej tvorbu vyprodukovanú v rokoch 2006 až 2017.

Teraz sa vyjadrila aj samotná speváčka, ktorá situáciu opisuje ako najhorší možný scenár, aký sa jej vôbec mohol stať. V súčasnosti nemá žiadnu šancu dostať sa k právam na svoju tvorbu a taktiež je znepokojená aj z toho, kto si ich aktuálne za obrovskú sumu kúpil.

Hudba, ktorú napísala na podlahe vo svojej izbe, aj videoklipy teraz patria Scooterovi Braunovi. Ide o populárneho manažéra veľkých mien hudobného priemyslu vrátane Justina Biebera. Taylor Swift tvrdí, že ju Braun roky šikanoval. 

Obviňuje ho napríklad aj z toho, že jeho klient Kanye West pred rokmi „zorganizoval pomstu v podobe porno videoklipu, kde ju vyzliekol donaha.“ Ide o populárny track Famous, kde zároveň zaznela známa a dlhodobo diskutovaná veta: 

 I feel like me and Taylor might still have sex 
Why? I made that bitch famous

Na to Taylor nadväzuje, že ju Scooter Braun najprv vyzliekol v klipe a teraz ju vyzliekol aj z jej celoživotnej práce, ktorú nedostala možnosť odkúpiť, aj keď veľakrát chcela. Emotívne poukazuje na to, že odkaz, ktorý zanechala v hudbe, patrí niekomu inému. Samozrejme, Taylor kritizuje aj zakladateľa Big Machine menom Scott Borchetta, ktorý práva na nahrávky predal aj napriek tomu, že vedel, aký to na ňu bude mať dopad.

Odporúčané
Budú tieto tenisky od New Balance dominovať nadchádzajúcej sezóne? Model 1906R pravdepodobne uvidíš všade Budú tieto tenisky od New Balance dominovať nadchádzajúcej sezóne? Model 1906R pravdepodobne uvidíš všade 12. februára 2024, 18:00

K situácii sa už vyjadril aj Justin Bieber, pre ktorého ešte stále Scooter Braun pracuje ako manažér. Ako už v posledných mesiacoch býva zvykom, spevák zakaždým svojimi vyhláseniami rozruší širokú verejnosť. Tentokrát sa postavil za Brauna a tvrdí, že Taylor Swift prekročila hranicu.

Najprv sa ospravedlnil, že pred časom uverejnil túto fotku, keďže si uvedomil, že to môže byť pre jeho kolegyňu aj s prihliadnutím na okolnosti bolestivé. Na fotke vidíme Justina, Kanyeho a Brauna s popisom „Taylor Swift what up,“ čo s odstupom času aj sám Bieber považuje za nevhodné.

Dodáva však, že jeho manažér v minulosti vždy za speváčkou stál a myslí si, že prekročila hranicu, keď proti nemu poštvala celý internet. Podľa Justina teraz čelí šikane Scooter a vníma to ako prekročenie hranice. 

Celá situácia už má aj pokračovanie. Dozvedáme sa nové skutočnosti o tom, že Taylor údajne vedela o predaji skôr a dokonca dostala možnosť svoje nahrávky odkúpiť

Odporúčané
Taylor Swift vedela o predaji svojej celoživotnej tvorby za 300 miliónov vopred a premárnila šancu získať ju, tvrdí bývalý manažér Taylor Swift vedela o predaji svojej celoživotnej tvorby za 300 miliónov vopred a premárnila šancu získať ju, tvrdí bývalý manažér 1. júla 2019, 19:49
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Hey Taylor. First of all i would like to apologize for posting that hurtful instagram post, at the time i thought it was funny but looking back it was distasteful and insensitive.. I have to be honest though it was my caption and post that I screenshoted of scooter and Kanye that said “taylor swift what up” he didnt have anything to do with it and it wasnt even a part of the conversation in all actuality he was the person who told me not to joke like that.. Scooter has had your back since the days you graciously let me open up for you.! As the years have passed we haven’t crossed paths and gotten to communicate our differences, hurts or frustrations. So for you to take it to social media and get people to hate on scooter isn’t fair. What were you trying to accomplish by posting that blog? seems to me like it was to get sympathy u also knew that in posting that your fans would go and bully scooter. Anyway, One thing i know is both scooter and i love you. I feel like the only way to resolve conflict is through communication. So banter back and fourth online i dont believe solves anything. I’m sure Scooter and i would love to talk to you and resolve any conflict, pain or or any feelings that need to be addressed. Neither scooter or i have anything negative to say about you we truly want the best for you. I usually don’t rebuttal things like this but when you try and deface someone i loves character thats crossing a line..

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber),

Domov
Zdieľať
Diskusia