Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
29. júna 2019, 14:21
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Prvý deň na Hip Hop Žije 2019: Členovia DMS v košeliach a peklo pod pódiom (Fotoreport)

Prvý deň na Hip Hop Žije 2019: Členovia DMS v košeliach a peklo pod pódiom (Fotoreport)
HUDBA DMS SEPAR
Uložiť Uložené

Rapoví fanúšikovia práve zažívajú najväčší československý sviatok pre tento žáner, keďže sa v Bratislave koná ďalší ročník festivalu Hip Hop Žije.

Prvý deň aktuálne prebiehajúceho ročníka Hip Hop Žije máme úspešne za sebou, počasie bolo viac než ideálne a desiatky interpretov na štyroch pódiách ukázali skvelé vystúpenia. V prípade, že si fanúšikom slovenského alebo českého rapu, určite by si nemal chýbať.

Druhá polovica obrovského rapového sviatku je na programe od dnešného poobedia a bude trvať až do noci, kedy sa predstavia aj headlineri Gunna a Afro B. Okrem nich aj Pil C, Strapo, Kontrafakt a taktiež Nobodylisten so špeciálnou show, vďaka ktorej budeš mať možnosť okúsiť kúsok Addictu aj na Zlatých pieskoch. 

Odporúčané
Festival Hip Hop Žije 2019 zverejňuje kompletný časový harmonogram všetkých vystúpení Festival Hip Hop Žije 2019 zverejňuje kompletný časový harmonogram všetkých vystúpení 27. júna 2019, 16:36

Samozrejme, toto je len veľmi malá časť z interpretov starej aj novej školy, ktorí dnes na Hip Hop Žije 2019 vystúpia. Včera zaznamenal areál rekordnú návštevnosť, čo máš koniec koncov možnosť vidieť aj na fotografiách Matúša Zeťáka.

Pod hlavným pódiom sa priestor zaplnil ešte za svetla a ak chceš byť súčasťou obrovského kotla, priamo na mieste si môžeš zakúpiť aj zvýhodnenú jednodňovú vstupenku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia