Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júna 2019, 16:36
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Festival Hip Hop Žije 2019 zverejňuje kompletný časový harmonogram všetkých vystúpení

HUDBA
Uložiť Uložené

Teraz si môžeš naplánovať celý víkend na Zlatých pieskoch v Bratislave, kde sa bude konať ďalší ročník festivalu Hip Hop Žije.

Už najbližší piatok a sobotu sa bude na Zlatých pieskoch v Bratislave konať ďalší ročník najväčšieho rapového festivalu Hip Hop Žije. Organizátori urobili všetko pre to, aby si návštevníci oproti tomu zatiaľ poslednému odniesli ešte intenzívnejší zážitok, dôkazom čoho je, že môžeme očakávať hneď troch headlinerov a hudobný aj sprievodný program bude prebiehať na štyroch pódiách

Odporúčané
Hip Hop Žije ovládne Bratislavu už o pár dní: Za Gunnu sme zaplatili niekoľkoročný plat bežného Slováka, hovorí organizátor Hip Hop Žije ovládne Bratislavu už o pár dní: Za Gunnu sme zaplatili niekoľkoročný plat bežného Slováka, hovorí organizátor 23. júna 2019, 17:55

Postupne sme už prezradili všetko dôležité, no ak si náhodou zmeškal, tak zhrnutie nájdeš v tomto článku. Osťo zároveň v našich Freshnews prezradil, že sú organizátori v kontakte so SHMÚ a všetky predpovede nasvedčujú, že zažijeme ideálne otvorenie festivalovej sezóny. 

Teraz sme sa dočkali aj zverejnenia kompletného časového harmonogramu, takže si môžeš naplánovať, aké koncerty si na jednotlivých stageoch pozrieš. V prípade, že ešte nemáš svoj lístok, tak to môžeš napraviť napríklad ihneď na oficiálnej stránke hiphopzije.sk a možno ťa poteší aj informácia, že sú dostupné aj jednodňové vstupenky za zvýhodnenú cenu.

Festival Hip Hop Žije 2019 zverejňuje kompletný časový harmonogram všetkých vystúpen
Festival Hip Hop Žije 2019 zverejňuje kompletný časový harmonogram všetkých vystúpen
Domov
Zdieľať
Diskusia