Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júna 2019, 15:58
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Karl Urban zakladá skupinu vrahov. Spoločne chcú zničiť superhrdinov, ktorí masakrujú nevinných ľudí

Karl Urban zakladá skupinu vrahov. Spoločne chcú zničiť superhrdinov, ktorí masakrujú nevinných ľudí
Zdroj: Amazon Prime Video
FILMY A SERIÁLY THE BOYS
Uložiť Uložené

Niekto sa musel nekontrolovateľným ľudom so superschopnosťami konečne postaviť.

Odvrátená strana superhrdinov ešte nikdy nebol taká hrozivá a brutálna. Je ich sedem a nikto si s nimi nevie rady. Zabudni na bojovníkov typu Avengers. Táto sedmička miesto ochraňovania slabých rabuje, znásilňuje a vraždí kohokoľvek, kto im príde do cesty.

Predstav si, čo by sa stalo, keby ti napríklad extrémne rýchly Flash z DC počas behu narazil do partnerky. Úprimne povedané by z dievčaťa zostali len malé kúsky, o čom svedčí aj najnovší trailer k seriálu The Boys, kde hrdina s podobnými schopnosťami nechtiac vrazí do okoloidúcich.

Pokiaľ miluješ komiksových hrdinov a predstava toho, ako svoje schopnosti využívajú na páchanie zla, ti vyvoláva úsmev na tvári, The Boys bude rozhodne pre teba. Postava charizmatického Karla Urbana menom Billy Butcher sa však na konanie týchto nadpozemských bytostí nedokáže už ďalej iba nečinne prizerať, a preto vytvorí schopný tím (s názvom The Boys) bojujúci proti ťažko poraziteľnému nepriateľovi v podobe sedmičky superhrdinov.

Novinka od Amazonu pôsobí skutočne šialene a zábavne, čoho dôkazom je aj scéna, kde Karl Urban použije ako zbraň batoľa, ktorému z očí vyžarujú ničivé lúče. Medzi hlavných tvorcov seriálu patrí Eric Kripke, Evan Goldberg a bláznivý Seth Rogen (40 rokov panic, Zack a Miri točia porno či Susedia na odstrel). Seriálovej adaptácie komiksoviek od Gartha Ennisa (Preacher, Hitman) sa dočkáme už 26. júla (červenec) 2019

Domov
Zdieľať
Diskusia