Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2019, 13:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Joker s Joaquinom Phoenixom bude obsahovať nadávky aj krv. Režisér potvrdil R-kový rating

Joker s Joaquinom Phoenixom bude obsahovať nadávky aj krv. Režisér potvrdil R-kový rating
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Todd Phillips potvrdil prístupnosť snímky a odhalil novú fotku s princom zločinu.

Novému Jokerovi s Joaquinom Phoenixom v hlavnej úlohe sme sa naposledy venovali ešte pred niekoľkými málo mesiacmi, keď boli zverejnené vôbec prvé oficiálne zábery. A keďže sme boli v redakcii z debutového traileru úprimne nadšení, pevne veríme, že sa dočkáme naozaj výnimočného filmu.

Čo však doposiaľ mnohým fanúšikom nebolo úplne jasné, bol práve rating, a teda, či snímka bude mládeži prístupná alebo nie. Všetky obavy tak zažehnal režisér Todd Phillips, ktorý nedávno potvrdil, že jeho Joker dostane rating R, čo vo všeobecnosti značí prítomnosť hrubého slovníka, brutality či sexuálneho obsahu. Phillips sa navyše prostredníctvom svojho účtu na Instagrame podelil s divákmi aj o novú fotku s Joaquinom Phoenixom.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Finishing touches.

Príspevok, ktorý zdieľa Todd Phillips (@toddphillips1),

Za réžiou Jokera stojí už vyššie spomínaný Todd Phillips (The Hangover, War Dogs), ktorý sa spoločne so Scottom Silverom (The Fighter, 8 Mile) postaral aj o scenár. Okrem Phoenixa sa vo filme objaví napríklad aj Robert De NiroZazie BeetzBrett CullenFrances ConroyShea Whigham či Marc Maron. Premiéra je u nás naplánovaná na 3. októbra (říjen) 2019 a pre viac informácií klikaj sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia