Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2019, 19:21
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Koncert Billie Eilish uvidí 18 000 Slovákov a Čechov, Kazma žaluje neziskovku. Aj o tom sú nové Freshnews

REFRESHER FRESHNEWS REFRESHER+
Uložiť Uložené

Sleduj najnovšie Freshnews z Česka, v ktorých sa dozvieš dôležité novinky za posledných pár dní.

Uplynulých pár dní to žilo aj v susednom Česku. Ešte počas Kazmovej hospitalizácie po hrozivom páde sme sa od neziskovky Černí koně dozvedeli o žalobe, ktorú známy zabávač podal za to, že ho vraj organizácia nevyplatila za vopred dohodnutú spoluprácu. Tá zasa tvrdí, že Kazma splnil dohodu len na 25 % a video dodal o pol roka neskôr bez autorských práv. Stále nie je vylúčené, že ide o ďalší trik na pritiahnutie pozornosti, nechajme sa však prekvapiť. 

O rozruch sa postarala aj Billie Eilish, ktorá sa nakoniec predsa len rozhodla svoj koncert presunúť pre enormný záujem z pražského Fóra Karlín do O2 Areny, a tak uvidí jej veľkolepé vystúpenie približne 18 000 fanúšikov. 

V najnovších Freshnews sa dozvieš aj aktuality zo sveta filmov, Rihanninom novom rozhovore a taktiež si predstavíme nový Instax s funkciami, ktoré ocení každý fanúšik fotografovania. Viac už ale v samotnom videu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia