Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2019, 15:23
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

V bratislavskej nemocnici netečie teplá voda. Nemajú ju tehotné ženy ani personál

ZAUJÍMAVOSTI NEMOCNICA
Uložiť Uložené

Petržalská nemocnica bude musieť urýchlene vyriešiť problém s odstávkou teplej vody.

Z Nemocnice sv. Cyrila a Metoda na Antolskej ulici v Bratislave sa ozývajú nespokojné hlasy pacientov a personálu. V celom bloku A totiž podľa prvej správy TV Markíza netečie teplá voda. Na spomínanom bloku sa mimo iného nachádza aj najväčšia pôrodnica na Slovensku.

S otázkou na to, či išlo o plánovanú odstávku, sme sa obrátili priamo na hovorkyňu nemocnice, ktorá skonštatovala, že k odstávke prišlo z dôvodu nepredvídateľnej udalosti a teplá voda by mohla byť nedostupná až do soboty. Problém sa ale pokúsia vyriešiť čo najrýchlejšie.

Odporúčané
Operujem 12-krát za deň na úrovni vojnovej chirurgie. Slovenský doktor sa sťažuje, že ich všetci hejtujú Operujem 12-krát za deň na úrovni vojnovej chirurgie. Slovenský doktor sa sťažuje, že ich všetci hejtujú 3. júna 2019, 11:07

Dnes sme museli v Nemocnici sv. Cyrila a Metoda, konkrétne v gynekologicko-pôrodníckej časti pristúpiť k odstaveniu teplej vody a to z dôvodu nepredvídateľnej udalosti, kedy prišlo k poruche prívodu teplej vody v zmiešavacej stanici. Robíme všetky potrebné kroky k tomu, aby sme tento havarijný stav čo najskôr odstránili a prívod teplej vody opäť zabezpečili.

Za vzniknutú situáciu sa pacientkam a mamičkám ospravedlňujeme a prosíme ich o strpenie. Snažíme sa o rýchlu nápravu, ktorú predpokladáme v piatok, najneskôr v sobotu tento týždeň. Náš personál je o situácii informovaný, našim pacientkam sa snaží byť nápomocný, hľadáme alternatívy ako ešte dnes zabezpečiť teplú vodu,“ vyjadrila sa pre Refresher hovorkyňa UNB Eva Kliská.

Domov
Zdieľať
Diskusia