Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2019, 13:41
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Martin Jakubec sa primitívne obúva do Celeste Buckingham. Vraj je trendom, že muži púšťajú k vode ženy

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Známy autor šlágrov sa opäť snaží zaujať urážaním populárnejších spevákov. Tentokrát na svojom Instagrame zhadzuje Celeste, opäť len dokázal svoju neschopnosť.

Jakubec už dávno svoj biznis plán postavil na pseudoškandáloch, ktoré však vždy musel vyvolať on sám, dokonca pri tom vždy na svojich profiloch označuje médiá, aby si jeho konanie všimli. Po pár dňoch sa vždy na neho na verejnosti zabudne a pripomína si ho opäť len demografické zastúpenie žien z malých obcí pod 1000 obyvateľov vo veku nad 70 rokov. 

Tentokrát chcel konfliktom zaujať aj mladšiu cieľovku, a tak sa obul do Celeste Buckingham. Na svoj instagramový profil pridal jej fotografiu s bývalým priateľom a napísal, že ju určite opustil on a nie ona jeho. Ku konšpirácií pridal aj nemiestne urážky a dokonca prirovnal vzťah speváčky k tomu svojmu s dôchodkyňou.

Jakubec však nerátal s tým, že sa k situácii vyjadrí aj samotný bývalý priateľ Aleš Mlátilík a v konečnom dôsledku bude opäť na smiech len on, keďže médiá nezaujímal ani tak jeho príspevok ako táto následná odpoveď. Aleš vyvrátil všetky jeho poznámky, všetko uviedol na pravú mieru a zosmiešnil ho. 

Martin Jakubec sa primitívne obúva do Celeste Buckingham, vraj je trendom, že muži púšťajú k vode ženy. Teraz sa mu všetci smejú
Martin Jakubec sa primitívne obúva do Celeste Buckingham, vraj je trendom, že muži púšťajú k vode ženy. Teraz sa mu všetci smejú
Domov
Zdieľať
Diskusia