Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júna 2019, 18:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Hip Hop Žije zverejňuje meno druhého amerického headlinera! Na Slovensko zavíta Gunna ako reprezentant novej vlny

HUDBA GUNNA
Uložiť Uložené

Môžeš sa pripraviť na nádielku bangrov so stovkami miliónov views na YouTube a streamovacích službách. Bude to obrovské.

Z jedného z najlepších minuloročných amerických albumov až na bratislavské pódium festivalu Hip Hop Žije. Populárny reprezentant novej vlny Gunna v roku 2018 hosťoval na Travisovom albume Astroworld a v tom aktuálnom vydal úspešné sólo s názvom Drip or Drown 2. Okrem toho má na konte hneď niekoľko hitov so stovkami miliónov views na YouTube a streamovacích službách.

Ide o interpreta, ktorý patrí pod Young Thugove vydavateľstvo YSL Records a práve jeho vplyv sa na mladom Gunnovi prejavuje najviac. Zároveň veľmi intenzívne spolupracuje s Lil Babym, podporuje ho Drake aj Metro Boomin a na hosťovačkách má mená ako Lil Yachty, Offset, Playboi Carti alebo NAV z Weekndovho XO labelu.

Ty ho budeš mať možnosť vidieť a počuť vďaka organizátorom na Hip Hop Žije 2019 a všetko nasvedčuje tomu, že pôjde o veľkolepú show. Gunna bude rozbehnutý, keďže jeho európske turné začína už o pár dní a v Bratislave bude séria jeho shows vrcholiť. 

Ako druhý headliner sa tak pripája k Ja Rulemu. Samozrejmosťou je tiež prítomnosť najväčších domácich mien vrátane Kontrafaktu, Majka Spirita, Separa s DMS, Kaliho a mnohých ďalších. Festival Hip Hop Žije je teda opäť o niečo väčší a tentokrát organizátori vyhoveli fanúšikom oldschoolu a novej vlny aj v rámci amerických mien. 

Hip Hop Žije zverejňuje meno druhého amerického headlinera! Na Slovensko zavíta Gunna ako reprezentant novej vlny
Domov
Zdieľať
Diskusia