Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2019, 11:13
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Orálny sex Eltona Johna so svojím manažérom v novom filme Rocketman prelomil historické tabu

Orálny sex Eltona Johna so svojím manažérom v novom filme Rocketman prelomil historické tabu
FILMY A SERIÁLY ELTON JOHN
Uložiť Uložené

Film Rocketman sa rozhodol prelomiť tabu.

Veľké filmové trháky dlhé roky krúžili okolo autentického zobrazenia homosexuálneho sexuálneho styku na striebornom plátne. Mnohí fanúšikovia očakávali, že tabu prelomí už snímka Bohemian Rhapsody, pretože Freddie Mercury zo skupiny Queen sa netajil svojou sexuálnou orientáciou, ale namiesto úprimných scén sme sa dočkali len niekoľkých náznakov spevákovej sexuality.

Z opačnej perspektívy sa do natáčania filmu pustili autori snímky Rocketman, ktorá tentokrát zachytáva búrlivú kariéru Eltona Johna. Ani Elton sa nikdy netajil svojou náklonnosťou k mužom, a tak sa vo filme Taron Egerton alias Elton a Richard Madden alias spevákov manažér pustili do natáčania scény, v ktorej nechýbali nahota, bozkávanie a ani orálny sex medzi dvoma mužmi.

Vďaka tomu prelomili tabu a vo filme vychádzajúcom z veľkej medzinárodnej produkcie prvýkrát v histórii zachytili homosexuálne sexuálne scény. Zrejme si tým skomplikovali premietanie filmu v Číne, kde cenzori upravovali aj Bohemian Rhapsody, a teraz budú musieť vymazať celú sexuálnu scénu, lenže Rocketman pracuje s homosexualitou Eltona Johna ako s jednou z hlavných myšlienok, takže to nebudú mať vôbec jednoduché.

Domov
Zdieľať
Diskusia