Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. mája 2019, 17:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Šajmo nezvládol najpálivejšiu chilli papričku. Volali sme záchranku cez 112

REFRESHER
Uložiť Uložené

Náš moderátor spoločne s foodblogerom Čojem otestovali najpálivejšie chilli papričky. Šajmo natáčanie nedokončil.

V našom seriáli Testovačka sme už vyskúšali napríklad plameňomet Elona Muska alebo slanú pochutinu Chio Donuts s príchuťou karamelu. Najprv sme si na pomoc zavolali chalanov z Naked Bananas, tentokrát prebral štafetu foodbloger Čoje. Spoločne so Šajmom sa rozhodli otestovať zopár veľmi pálivých papričiek, ktoré sme zohnali niekde na internete. 

Okrem sušených sme zabezpečili aj čerstvé Habanero a taktiež kvapky Carolina Reaper. Šajmo sa zrútil už pri predposlednom kole a Čoje bol nútený testovanie dokončiť sám. Na videu to síce neuvidíš, po natáčaní sme však museli volať na 112. Dispečingu sme vysvetlili, že sme ochutnávali pálivé jedlo a jedného odvážlivca veľmi bolí brucho. 

Poradila nám, aby sme sa nestresovali, že to do pár hodín prejde a Šajmo má prijať veľa tekutín. Nakoniec všetko dobre dopadlo, dokonca nebol potrebný ani výjazd a my ti neodporúčame, aby si to skúšal doma. 

Domov
Zdieľať
Diskusia