Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
17. mája 2019, 11:11
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Virtuálna influencerka Lil Miquela je hviezdou kampane značky Calvin Klein

MÓDA KAMPAŇ
Uložiť Uložené

Značka Calvin Klein posúva hranice.

Značka Calvin Klein je známa tým, že do svojich kampaní si pozýva len tie najväčšie mená, ktoré momentálne hýbu svetom. A najnovšia kampaň s názvom I SPEAK MY TRUTH IN #MYCALVINS nie je výnimkou.

Po známych osobnostiach ako A$AP Rocky, Billie Eilish, Bella Hadid, Kendall Jenner, Shawn Mendez alebo Troye Sivan sa k nim pridáva aj virtuálna influencerka Lil Miquela.

Odporúčané
Lil Miquela: Virtuálna módna ikona s vyše miliónom sledovateľov na Instagrame Lil Miquela: Virtuálna módna ikona s vyše miliónom sledovateľov na Instagrame 27. apríla 2018, 10:30

Miquela Sousa je počítačom vytvorená identita modelky a speváčky. Podľa všetkého má 19 rokov, pochádza z Los Angeles a na Instagrame má neuveriteľných 1,5 milióna followerov. O tejto módnej ikone sme ti v minulosti priniesli samostatný článok, takže ak sa chceš dozvedieť viac, odporúčame ti ho prečítať.

Lil Miquela sa tak po rade celebrít stáva posledným členom kampane, ktorej cieľom je oslava individualizmu, slobody a sebavyjadrenia. Projekt nabáda k tomu, aby boli ľudia za každých okolností sami sebou.

V krátkom doplňujúcom videu z kampane sa Lil Miquela objavuje po boku známej supermodelky Belly Hadid

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa *~ MIQUELA ~* (@lilmiquela),

Domov
Zdieľať
Diskusia