Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. mája 2019, 14:44
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Google provokuje Apple trefnou reklamou. iPhone má vraj veľké nedostatky a premrštenú cenovku

TECH APPLE GOOGLE IPHONE
Uložiť Uložené

Vtipné reklamné spory medzi technologickými gigantmi zrejme nikdy neprestanú.

Spory medzi veľkými technnologickými firmami sú vždy premakanými výmyslami marketingových oddelení a väčšinou sa postarajú o poriadnu zábavu. Tentokrát si bod na pomyselné konto pripísala spoločnosť Google, ktorá si začala uťahovať z iPhonov – presnejšie, z ich fotoaparátov.

Google totiž prednedávnom vydal dva lacné modely smartfónov svojho radu Pixel, konkrétne 3a a 3a XL, pričom je suma na ich cenovke dvojnásobne až trojnásobne nižšia než je tomu pri telefónoch od Apple. Google pritom zároveň tvrdí, že majú lacné telefóny ešte aj lepší fotoaparát, čo sa prejavuje najmä v noci.

Prednosti Pixelu sú teraz podčiarknuté v novej kampani, ktorá bez servítky porovnáva zábery z oboch telefónov a dokonca nemilosrdne pridáva aj cenovky. Úderný nápad je poriadne zábavný a je jasné, že ľudia podobne drzé a odvážne kampane milujú a my patríme medzi nich, preto budeme určite čakať, či sa Apple rozhodne k odpovedi.

Google provokuje Apple trefnou reklamou. iPhone má vraj veľké nedostatky a premrštenú cenovku
Zdroj: 9to5
Domov
Zdieľať
Diskusia